سلام خانوما کمک کنید دل تو دلم نیست امروز روز۱۵ ای یو ای هس دیروز ازمایش دادم بتا ۲۲بود رنج ازمایشگاه از ۳۰ به بالا بود هرچی بی بی چک میزارم هاله میندازه با امیدواری رفتم ازمایش دادم منتظر عدد بتای بالایی بودم چون بی بی ها از روز ۹هاله مینداختن اما وقتی ۲۲رو دیدم دنیا رو سرم خراب شد از طرفی هم موعد پریودیم دو سه روز دیگه هست.از حاملگی پوچ و خارج رحمم میترسم .کسی با این بتا بارداری سالمی داشته؟لطفا کمکم کنید
خود آزمایشگاه و دکترم تعجب کرده بودن .بی بی چک مثبت کاذب نداره توکل بخدا کن عزیز دلم استرس نداشته باش انشاله نینی تو دلت هست اخه 22 خیلی مشکوکه من که میگم حامله ای عزیزم خدا برات نگهش داره
خود آزمایشگاه و دکترم تعجب کرده بودن .بی بی چک مثبت کاذب نداره توکل بخدا کن عزیز دلم استرس نداشته با ...
وای ممنونم عزیزم قوت قلب بهم دادی انشالا ک اگر مثبت بود برام بمونه یه بارم ای وی اف کردم بااینکه بتا خیلی بالا بود اما سقط شد میترسم... خدا کمک کنه دل همه منتظرا شاد بشه
اره عزیزم توکل بخدا .خدا خودش برات نگهش میداره استرس نداشته باش منم چون یک سقط داشتم سر دومی همون اول سپردم به خدا گفتم خودت برام نگهش دار استرس گذاشتم کنار. الانم کلی دعا کردم برای تو با نی نی. تو هم برا منتظرا دعا کن عزیزم