2821
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

750 بازدید | 26 پست

سلام .دوستانی که لیزر موهای زائد انجام دادید بیاید از تجربیاتتون بگید.یه مرکز زیبایی تو شهرمون جشنواره فول بادی گذاشته،دستگاهش الکس دایود فونیکس ۲۰۱۹ هست.خوبه؟لطف کنید هر چی اطلاعات از لیزر دارید به اشتراک بزارید.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دایود شنیدم واسه همه خوب جواب نمیده.  اینکه2019 ست خوبه دستگاه ش جدیده. بپرس اگ چینی نیس برو.

بهترین دستگاه های تو ایران اسپانیایی ن. 

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
فقط میتونم بگم خیلی خوبه منم دستگاه الکس بادی رفتم الان تقریبا ۲ سال میگذره موهام خیلی خیلی کم شده ح ...

خوبی جشنواره اش اینه که تا ۶ جلسه به همین قیمت حساب میکنن.خیلی دوست دارم برم فقط میخوام از دستگاهش مطمئن بشم

خوبی جشنواره اش اینه که تا ۶ جلسه به همین قیمت حساب میکنن.خیلی دوست دارم برم فقط میخوام از دستگاهش م ...

دستگاهش خوبه اسمش رو شنیدم ولی به قول دوستان کندلا بهتره ولی بازم میتونی تحقیق کنی بری 😌

فقط میتونم بگم خیلی خوبه منم دستگاه کندلا رفتم الان تقریبا ۲ سال میگذره موهام خیلی خیلی کم شده حتی م ...

باید بری ترمیم عریزم تا اون موهای قابل شمارشتو فلیکولش هز ابین ببرن  برات و تمام

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
باید بری ترمیم عریزم تا اون موهای قابل شمارشتو فلیکولش هز ابین ببرن  برات و تمام

اولین بار برای لیزر ۲ سال قبل رفتم ولی دیگه از پشت کوه هم نیومدم که ندونم کی میرم ترمیم 😂😂

ولی بازم مرسی ممنون از یاد آوری فدات ❤😍😘

راضی هستی؟درد داره؟جشنواره این کلینیک ۳۳۰ تومنه تا ۶ جلسه

ببین بخاطر بهداشت اگه هندپیسش جدا میشه و فقط مختصص خودته و واس خودت استفاده میشه خوبه 

چون اینجوری بیماری پوستی منتقل نمیشه

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .