2777
2789
عنوان

😍مادرشوهر😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 42 پست
عزیزم همه که عین هم نیستن. تحت تاثیر اینجا هم نباش. چون اینجا راستشو نمیگن اکثرا. فقط میگن مادرشوهرم ...

منم دوران عقد که مادرشوهرم هنوزسرکار میرفت هر روز واسش کاراشو انجام میدادم،کلا منت نمیزاریم واسه کارامون‌ممنون عزیزم❤❤❤

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازش نخاستم خدمت کنه خودش بازنشست شده توخونه بی طاقته کارای منو میکنه،اصلا چه ربطی داشت این حرفت ک ...

شما همش از خدماتی ک بهتون داده صحبت کردین گفتین خوبه چون این کارها رو برام میکنه بعد از چند سال بنده خدا خسته میشه دیگه نمیکنه اونوقت میشه مادر شوهر بده 😑

شما همش از خدماتی ک بهتون داده صحبت کردین گفتین خوبه چون این کارها رو برام میکنه بعد از چند سال بنده ...

مثال زدم چون ندیدم اطرافم همچین چیزی،هرچی دیدمو شنیدم از بدی وبدجنسی مادرشوهربوده مخصوصا تواین سایت،

اخه الان همه چی عوض شده مادر شوهری خوبه ک به عروسش خدمت کنه بنده خدا یه عمر خدمت پسر وشوهرش کرده ماد ...

وا😐😐😐😐😐مگه من ازش خاستم واقعا لطف میکنه،ازوقتی بازنشست شده توخونه حوصله اش سرمیره خودشو اینجوری سرگرم میکنه دخترشم همسایه ماس واسه اونم دقیقا این کارا رو میکنه،بخاطر همین میگم فرشتس چون کوچیکترین فرقی بین منو خواهرشوهرم نمیزاره دقیقا عین دخترش منو دوس داره ی روسری واسه خواهرشوهرم بخره واسه منم میخره اصلا بدجنسی توذاتش نیست حتی یکبار

اره اما بعضیا دیگ الکی همه چیوگنده میکنن

خدا بهتر میدونه، ان شاءالله همه آدما به جایی برسن دل کسی رو آزرده خاطر نکنن

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام).