این بابقیه مادرشوهرا فرق میکنه مدیونید اگه فکرکنید دارم پز میدم ادم بایدخیلی بدبخت باشه که بامادرشوهرش پزبده😂هدفم از زدن تاپیک فقط اینکه خیلیانسبت به مادرشوهربدبین شدن وفکرمیکنن همه مادرشوهرا دیون😈،نه اینطوری نیست مادرشوهرمن فرشته اس یه خانوم مهربون وباشخصیت تاحالا ازدوران نامزدیم تا الان که عروسی کردیم یکبارکوچیکترین دخالتی توزندگیم نکرده کوچیکترین بی احترامی بهم نکرده منم همیشه اندازه مامان خودم دوسش داشتم،یکسال اول عروسیم دانشجوبودم تا6غروب کلاس داشتم میرسیدم خونه خسته وکوفته حال هیچی نداشتم شام واسمون میاورد همسایه ایم،ازعیدمیرم سرکار اکثروقتا ناهارمون رو آماده میکنه واسمون قبل اینکه من برسم خونه کلیدبهش دادم میزاره روگاز ومیره،دوماه بارداربودم حال بد تمووووم کارای خونمو انجام میدادحتی لباسامم میشست،بعده سقطمم که کلا زحمت بااون بوده،اخه مامان خودم مریضه،واقعا عین مادر زحمتمو کشیده،مادرشوهرخوبم هست😊بدبین نباشیم😆
من ازش نخاستم خدمت کنه خودش بازنشست شده توخونه بی طاقته کارای منو میکنه،اصلا چه ربطی داشت این حرفت ک ...
شما همش از خدماتی ک بهتون داده صحبت کردین گفتین خوبه چون این کارها رو برام میکنه بعد از چند سال بنده خدا خسته میشه دیگه نمیکنه اونوقت میشه مادر شوهر بده 😑