2777
2789

سلام دوستای گلم خواستم تجربه شخصیمون رو باهاتون درمیون بذارم شاید با این تایپیک عده ای از مرگ نجات پیدا کردن 

برادرشوهر من نظامیه و پارسال درگیر کرونا شد و ریش تا 50 درصد درگیر شد و حالش به شدت وخیم شد چند روز بیمارستان موند اما  به جای بهتر شدن  هر روز وضعش بدتر میشد تا اینکه  با رضایت خودش اومد خونه... و طی یک سری کارها  از 50 درصد رسید به 20 درصد و 3 روز بعد کاملا خوب شد یعنی کلا مدت بیماریش یک هفته شد  طوری که پزشک معالجش واقعا حیرت کرده بود از این سرعت بهبودی... و الان 1 ساله همه اقوام و آشنایان ما این اقدامات انجام میدن و الحمدالله تا به امروز کسی دیگه از اقوام درگیر این بیماری نشده  حالا اقدامات چی بود؟ اول اینکه همین امروز برید عطاری و آویشن و آلاله و بابونه بگیرین به نسبت مساوی و باهم ترکیب کنید و هر روز چند مرتبه تا شب جای چای تو فلاکس دم بدین و نوش جان کنین  که یک دمنوش خوش رنگ و خوش طعمی میده.... برای هر فلاکس دوقاشق غذا خوری سر پر کافیه... 2_بخور جوش شیرین که معجزه میکنه  حداقل روزی یک یا دوبار  کتری آب‌جوش بذارین رو گاز و بعد 2 قاشق پر جوش شیرین بریزین داخلش   و یک چادر بندازین رو سرتون و بخارو به ریه بکشین... حتی اگر خدای نکرده کسی درگیر باشه با این دو روش طی یک هفته کاملا سلامتیش به دست میاره ....قول تضمینی میدم اگر این دوتا کارو انجام بدین محاله خدای نکرده درگیر این بیماری بشین.... لطفا برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین... ممنون از همتون 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.