2777
2789
عنوان

شکستن تخم مرغ برای چشم نظر

606 بازدید | 26 پست

نمیدونم به شکستن تخم مرغ برای رفع چشم‌نظر اعتقاد دارید یا نه، به هر حال کسایکه اعتقاد دارن بهم‌ بگن اگه تخم مرغ شکسته نشه ینی چشم نظر ندارم؟ من صبح تقریبا دو بار برای شیش تا اسم اینکارو کردم ولی تخم مرغ نشکست

بله از اونا نیس

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

اگه نشکنه سفت بشه یعنی شخص مورد نظرو نگفتی اگه شل باشه یعنی نظر نیست به هرحال بنداز وسط راه اصلا نخوریشا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرافات ازهرچی بترسی صدمه میبینی

طرف بنز داره همه هم میگن اوووفففف هیچبش نمیشه

ما یه لگن میخریم یچیمون میشه میگیم چشم

نکنین اقا خانم نترسید عه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

ما اینطوریم تخم مرغو میشکونیم اول اسپندو نمک تو فریزر میریزیم بعد دونه دونه اسم هارو میگیم و ی خط رو تخم مرغ با ذغال میکشیم اولم اسم خود طرفو میگیم ک اگ نظر نباشه بشکنه بعد اگ نشکست دونه دونه اطرافیان رومیگیم به اسم هرکی بشکنه چشم زخم ازطرف اون فرد بوده اگرم نشکنه یعنی هنوز اون فردو نام نبردیم پرتش میکنیم بیرون 

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

این دیگه خیلی خرافات بدیه . یهو تخم مرغه از فشار بالخره سر اسم یکی میشکنه نسبت بهش دلچرکین میشیم 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.