2777
2789
عنوان

بهترین حاظرجوابی ک کردین درمورد چی بود چی گفتن چی شنیدن😬😅🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 103 پست

چند روز پیشم پسر عموم گیر داده چرا انقدر آنلاینی(قضیه عشقولانه نیست دوسال ازم کوچیک تره منم عقدم😂)گفتم تو چرا انقدر آنلاینی منو چک میکنی😂😂😂اینی که هیچ حرفی رو بی جواب نمیزاره فقط خیره شده بود به افق😂😂

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه پشت سرمم کسی حرفی بزنه خودم میرم رودر رو میرینم به طرف  دیگه حضوری و جلو روم خودم ک دیگ ...

وای من تو رووم بهم توهین کننن ی ماه دیگ متوجه میشم ک چی گفتن خیلی گیراییم ضعیفه تو این مورد😔

دوستاتو تگ کن بیا یاد بکیریم از اینا چون نمیشه مهم نباشه حرفاشون باید جواب بدیم ک دلمون خنک ش

وقتی بدونی ادها به انداره حقارت هاشون ازارت میدن جواب نمیدی

منم یه موقع فقط خودخوری و واگویه های منفی در مورد خودم داشتم دیدم ارزش من بالاتر از این حرفاش باهاشون درگیر شم 

وقتی به خودت اهمیت بدی دیگران برات مهم نیستن 

من بچه بودم شاید ۶ سالم بوده میرفتم دوچرخه سواری با یه تاپ توی مجتمعمون بعد یکی از خانمهای همسایه بهم میگه چرا تو دوچرخه بازی میکنی منم همونجا گفتم بهش تو چرا خودت رژ زدی 😁😁😁

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

من کلا آدم حاضر جوابیم فوراً جواب میدم مثلا یه بار تو یه گروه با یه پسری که خیلی بهم گیر داده بود بح ...

اوووف پسره رو با خاک ک یکسانش کردییی😂😂😂😂😂😂😂ب منم یااد بدههه من اون لحظه مغزم قفل میشه😭😭

من همیشع تو جواب دادن میمونم دو روز بعد یادم میاد چی بگم  ولی الان اصلا کم محلی رو در پیش گرفت ...

اره منم جواب اکثرا نمیدم هروقتم که دادم تا دو روز خودم عصبیم . ارامش توی سکوته . 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

جگر گوسفند خریدیم بردیم خونه مادرشوهرم بعد برادر شوهرم گفت چون ارزون شده گرفتین؟؟😳😳گفتم ن جگر تازه ...

😂😂😂😂وااا چ پررو بوده برادر شوهرت خوبش کردی

منم همین س روز پیش برا مادرشوهرم سبزی کوهی بردم گفتم بخاطر این افتادم تو اب چشمه چون دوس داشتید ـ خواهر شوهرم گف ی عالمه برامون اوردن  منم دیگ چیزی نگفتم😔😔😔😔

اوایل عروسی چند بار مادرشوهرم به شوهرم گفت چقدر لاغر شدی الکی میگفتا میخواست منو حرص بده یه بار با طعنه و با توجه به عقبه ی مادرشوهرم گفتم بله راست میگید باید بهش بگم از این ببعد بادمجون بخره کیلو کیلو روغن قاطیش کنم بدم بخوره چاق شه (همش بادمجون درست میکردن دیگه ندیدم تو خونشون) 

چندبارم میگفت فلانی زن دوم گرفته بعدم میگفت تا چهارتا زن که حلاله منم سر سفره بود گفتم پس اگه ناراحت نمیشید واسه بابا بریم خاستگاری(پدرشوهرم) وای یه لحظه خشکش زد لقمه تو دهنش مونده بود شوهرم و پدرش از خنده داشتن از دست میرفتن مادرشوهرم بعد 5 دقیقه حالش جا اومد گفت نه بگیرید براش کارهای منم انجام میده گفتم باشه به پدرشوهرم گفتم یه زن خوشگل براتون میگیرم دیگه کلا طعنه کنایه رو بوسید گذاشت کنار

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چقدر بدم میاد از آدم حاضر جواب و دعوایی به نظرم اینکارو نکنید که فقط از یه آدم سطح پایین برمیاد مح ...

دعوا ن ک مثلا خواعرشوهرای من خیلییی پررو تیکه اندازز حاظر جواب دخالت کن هستن با ضرب المثلم میحرفن ی حرفو جوری بارت میکنن ک نمیفهمی از کجا خوردی بعد چن وقت متوجه میشم ک این حرفو ب من زدن😐😐😐