2777
2789
عنوان

بهترین حاظرجوابی ک کردین درمورد چی بود چی گفتن چی شنیدن😬😅🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 103 پست
اگه نوشتن بود منم شاید فرصت داشتم فک میکردم جواب پیدامیکردم ولی تو رو در رو حرفیدن خیلییی کممم میارر ...

ن بابا من زیر ی دیقع براش جواب می نوشتم تو گوشی راحت جواب میدم رو در رو منم کلا استرس من میگیره صدام میلرزه 

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واغن خودمم احساس میکنم تو سری خورم اوناا خیلی زبووون دراازن براهرحرفی هزارتا جواب دارن اصلا نمیتونم ...

منم خانوادع شوهرم بشدت زبون درازن

ببین لازم نیس که فحش بدی یا حرفای بزرگ بزنی من حرفامو با ادب بهشون میزنم ولی محکم سعی میکنم با حرفایی که میزنم بهشون بفهمونم که من تربیتم درست بوده حساب کار دستشون بیاد اونا هم کلا لال میشن 

اینجازمین است ورسم آدمهایش عجیب،اینجاگم که میشوی به جای اینکه دنبالت بگردندفراموشت میکنند...
وااا چ بجس جاریس میگفتی اره سوالی ک جوابش تو نت باشه نذار😂😂

این در کل با منو خانوادم لجه شوهرم هم میدونه خیلی بدجنسع همین شوهرمو واسه خواهرش داشته بعد که نرفته خواستگاری اون اومدع خواستگاری من اتیش گرفته چون دختر عموی مامانم میشه واینکه برادر جاریم با خالم ازدواج میکنه وخالمو به طلاق میدن یکی ازخواهرای جاریم هم بعد طلاق خالم یهو شوهرش طلاقش میدع بیشتر واسه همین لجه

وااا چ بجس جاریس میگفتی اره سوالی ک جوابش تو نت باشه نذار😂😂

جالب اینجاست که همه عکس بودن اگه تایپی بودن حالا میگفتم واقعا از تو نت اوردم ولی عکسو چطور از تو نت زیر ده دیقه بیارم😅

حاالا این حرفای روز مره شونه انقد تیکه بارم میکنن منم نمتونم جواب بدم

ببین احتمالا تو خودتو جلوشون کوچ میگیری سعی کن خودت اول اعتماد بنفستو تقویت کنی

مادرشوهرم به شوهرم گفت مادرش تربیت نداده عفریته فقط جواب میده هرچی بکشه حقشه

منم بهش گفتم شیرت حلاله پسر ج نده ت که ذاتتون خرابه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
😟😟😟ووویی چ عصبیی

تودعوامون شوهرم زنگ زد به مادرش که آرومش کنه عوضش همه چیو خراب کرد فرداشم رفته بود باشوهرش پیش مادرم بهش گفته بود دخترتونو وردارین ببرین داداشمم اومد دنبالم شوهرم گفت مامانم واسه خودش گفته من اجازه نمیدم زنم بره

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خوبه باز شوهرت طرف توعه خانواده شوهرم منم مالی نیستن😒

خب آخه زده بود منو منم به داداشم گفتم خودم واسه زندگیم تصمیم میگیرم نمیذارم اون کاری کنه