2777
2789
عنوان

بهترین حاظرجوابی ک کردین درمورد چی بود چی گفتن چی شنیدن😬😅🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 103 پست

من کلا آدم حاضر جوابیم فوراً جواب میدم مثلا یه بار تو یه گروه با یه پسری که خیلی بهم گیر داده بود بحثم شد بعد یهحرفی زد منم کفتم به تو چه و اونم گفت هر وقت گفتن خاک انداز اونوقت تو خودتو بنداز وسط منم گفتم حتما یه خاک انداز باید باشه تا تورو جم کنه 

یه بارم با شوهرم بحثم شد خواست منو کوچک جلوه بده گفت ببین هیچوقت دو پادشاه در یک عرش جا نمیشن منم گفتم پس از عرش پادشاهی من برو پایی که جامو خیلی تنگ کردی 

جگر گوسفند خریدیم بردیم خونه مادرشوهرم بعد برادر شوهرم گفت چون ارزون شده گرفتین؟؟😳😳گفتم ن جگر تازه گرونه گفت حاضر شو بریم اگه گرون بود من هر چقدر بخوای برات میگیرم حاضر شدم رفتم دوتا جگر سیاه برداشتم با دوتا قلوه و دل حالش جا اومد😏

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راهنمایی بودم نمیدونم بچه ها چه آتیشی سوزنده بودن مدیر یکی یکی بچه ارو میبرد تو دفتر ببینه کاره ک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چ عالی با ضرب المثل 

خواهرشوهرا و مادرشوهر منم همیشه با ضربالمثل حرفایی ب ادم میزنن ک بعد ی ماه میفهمم چی گفتن بهم😔😔😔😔

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂چ عالی با ضرب المثل  خواهرشوهرا و مادرشوهر منم همیشه با ضربالمثل حرفایی ب ...

بیخیال اگه بخوای به حرفاشون توجه کنی پیر میشی

خدایا روا مدار که گدا معتبر شود. گر معتبر شود ز خدا بیخبر شود💔ازنظر فیمنیست ها (فمنیست نماها)حقوق زن با مرد برابره  اما حقوق زن با زن برابر نیست😏😏امیدوارم توزندگیت یکی مثله خودت سرراهت قرار بگیره حالا برو فکر کن ببین این نفرینه یادعا برا خوشبختی همه آرزو به دلها دعا کنید😘           منتظران ظهور آگاه باشید حسین را منتظرانش کشتند😔 اسلام به ذاته خود ندارد عیبی هر عیب که هست از مسلمانیه ماست🥰

یبار خواهرشوهرم منو وشوهرمو دید رو کرد به برادرش گفت وای فلانی چقدر پیر شدی وای موهات سفید شده منم با خنده گفتم عزیزم اینطوری تحویل من دادید گلم

خدایا شکرت به خاطر تموم داده ها و نداده‌هات  

من بچه بودم شاید جواب میدادم ولی الان به ندرت پیش میاد دهن به دهن کسی بزارم عموما می‌زارم طرف تو عوالم خودش سیر کنه و خوش باشه

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.

من یادم نمیاد ۰ون همیشه رک ام و سریع جواب میدم ولی الان جدیدان یکی پیدا شده از من بدتر 

فهمیدم دست بالا دست بسیار اس 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم