2777
2789
عنوان

چطوری درس میخونید که یادتون نره؟

21266 بازدید | 22 پست

من امسال یازدهمم و هر درسی رو که میخونم زود یادم میره و پارسال و چند سال قبل اینجوری نبودم و امسال اینجوری شدم و وقتی دبیر ازم سوال میکنه فکرمیکنه نخوندم و نمره هام خیلی افت کرده.چطوری بخونم که یادم بمونه؟

ذهنت درگیره بخاطر همین میخونی ولی یاد نمیگیری

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندبار هم تکرار میکنم و همون موقع یاد میگیرم و میفهمم ولی فرداش نه

به خاطر اینه که تو حافظه کوتاه مدت ذخیره میشه نباید تو یه روز چند بار بخونی باید تو چند روز متوالی بخونی و بعد از اینکه مسلط شده بری سراغ تست

یعنی چیکارکنم؟☹

درگیریای ذهنیتو رفع ورجوع کن 

فکرت فقط درست باشه وبس

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺
توی درسای حفظی نکات کلیدی هر صفحه رو بالای صفحه یادداشت و مرور کن،برای حفظ لغات بنویسشون روی یه برگه ...

نه..‌این شیوه کلا اشتباههه...هیچ چیزی رو نباید حفظ کرد..فقط باید با تکرار زیاد مطلب ملکه ذهنه ادم بشه..این شیوه اصولیشه

نه..‌این شیوه کلا اشتباههه...هیچ چیزی رو نباید حفظ کرد..فقط باید با تکرار زیاد مطلب ملکه ذهنه ادم بش ...

عزیزم اولا که اگه دقت کنی منظورم تکرار و تمرین توی درسای حفظی بود،دوما من با این شیوه ی به نظر شما کاملا اشتباه لیسانس و فوق لیسانس از دوتا دانشگاه روزانه گرفتم