2777
2789

توروخدا دعا کنید خداعشقمو بهم بده 

دارم میمیرم ازبس گریه کردم شاید من ادم بدی باشم خدا دعاهامو نشنوئه خواهش میکنم هرکدومتون یه صلوات یه دعا هرچی که میتونین برام بخونین خیلیییی داغونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قطعا داره بهت لطف میکنه زوری چیزی رو ازش نخواه که بعدها روت نشه بری به درگاهش دعا کنی از شرش نجاتت بده

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خدانکنه مهربون دیگه نیست...

من برات دعا میکنم حتما تروخدا گریه نکن توام فکر نکن هرچی خیره همون میشه خودتو سرگرم کن خودش برمیگرده 

یه صلوات مهمونم میکنی؟احتیاج دارم به دعاهاتون🍃💕                          ایشالله خدا به زندگیای تک تکمون آرامــــــــش بده  
جدی میگی؟

اره بخدا... میگفتم عاشقت شدم... چشات دیوونم کرد.... حالام هر روز و شبم شد گریه... بس که اذیتم میکنه .. از همه محرومم کرده... حتی دیدن خونوادم فقد هفته ای یه بار اونم 2 ساعت... شب حق ندارم برم بمونم خونه بابام.... چی بگم که پشیمونم کاش انقد از خدا نمیخواسمش

یک روزی منم همسن و سال الان تو بودم و عاشق شدم بعدم از زندگیم رفت خیلیی تلاش کردم برگرده روزهای تلخی رو گذروندم ...چند سال بعد فردای روز عروسیش بهم زنگ زد و گفت میخواد ببینم من اون لحظه نمیدونستم ازدواج کرده فکر کردم برگشته تمام وجودم شادی شد اومد و گفت دیشب عروسیش بوده و احساس می‌کنه اشتباه کرده...چند تا عکس توی گوشیش بود اونا رو دیدم و باور کردم...آنقدر مات بودم که وقتی پیشنهاد داد برسونم قبول کردم وسط راه به خودم اومدم ازش خواستم پیاده ام کنه و هر گز بهم زنگ نزنه...زخم دلم باز شده بود دوباره و دوباره و دوباره اون روزها برام تکرار شد...الان چهارده ساله که ازدواج کردم یکبار دیگه عاشق شدم و اینبار خدا بهم کمک کرد...روزی هزار بار میگم خدا رو شکر که با همچین آدمی که فردای عروسیش هوس دوست دختر سابقش رو‌میکنه ازدواج نکردم