الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره بخدا... میگفتم عاشقت شدم... چشات دیوونم کرد.... حالام هر روز و شبم شد گریه... بس که اذیتم میکنه .. از همه محرومم کرده... حتی دیدن خونوادم فقد هفته ای یه بار اونم 2 ساعت... شب حق ندارم برم بمونم خونه بابام.... چی بگم که پشیمونم کاش انقد از خدا نمیخواسمش
یک روزی منم همسن و سال الان تو بودم و عاشق شدم بعدم از زندگیم رفت خیلیی تلاش کردم برگرده روزهای تلخی رو گذروندم ...چند سال بعد فردای روز عروسیش بهم زنگ زد و گفت میخواد ببینم من اون لحظه نمیدونستم ازدواج کرده فکر کردم برگشته تمام وجودم شادی شد اومد و گفت دیشب عروسیش بوده و احساس میکنه اشتباه کرده...چند تا عکس توی گوشیش بود اونا رو دیدم و باور کردم...آنقدر مات بودم که وقتی پیشنهاد داد برسونم قبول کردم وسط راه به خودم اومدم ازش خواستم پیاده ام کنه و هر گز بهم زنگ نزنه...زخم دلم باز شده بود دوباره و دوباره و دوباره اون روزها برام تکرار شد...الان چهارده ساله که ازدواج کردم یکبار دیگه عاشق شدم و اینبار خدا بهم کمک کرد...روزی هزار بار میگم خدا رو شکر که با همچین آدمی که فردای عروسیش هوس دوست دختر سابقش رومیکنه ازدواج نکردم