2777
2789
عنوان

شوهرمو نمیخوام چکار کنم ترخدا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2281 بازدید | 41 پست

ب نظرم بیشتر داری ب خودت القا میکنی ک دوسش نداری. اینکه همیشه سر کاره و وقتی باهم نمیگذرونید هم بی تاثیر نیس توی حست. فک کنم اگ با همین ادم ی سره بری گردش تفریح خرید سفر مسلمن خیلی بیشتر وقت ابراز علاقه و اینا دارین. اینا ب خاطر شرایط بد اقتصادی کشور. ب نظرم از امروز شروع کن و ب خودت بگو چقدر دوسش دارم. چقدر خوبه که هست. هی بگو خدا یا شکرت ک من همسر ب این خوبی دارم. ویژگی های مثبت هم ک کم نداره همش اونا رو واس خودت یاداوری کن. دوست داشتن کم کم ایجاد میشه. همسرت ادم خوبه و دلیل تو توی این اوضاع ک جونا هزار عیب و ایراد دارن دلیل خوبی برای جدایی نیس. بشین زندگی تو بچسب و ازش ی عاشقانه جذاب بساز

یعنی دوست داشتن مهم نیست ؟ 

چرا مهمه ولی وقتی دیگه قبول کردی با ایشون ازدواج کنی دیگه تعهد دادی ولی واقعا ادم با یه ادمی باشه که دوستش داره ولی طرف دستش به دهنش نرسه دیگه عاشقی براش مهم نیست این که بدون اینکخ شوهرتو دوست داشته باشی ازدواج کردی یعنی برات مهم نبوده حیلی الانم فکر میکنی پس بایدجدا شم برم با کسی باشم که دوستم داره نمیشه والا هیچکس دیگه هچکی رو این دروه زمونه دوست نداره همه از سر کسب تکلیف زندگی میکنن نه با دلشون

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی راستش من مث شرایطت داشتم بایه گوساله ازدواج کزدم بزور دوسشم نداشتم و اخر تونسم ۲ماه بعد توعقد جدابشم البته تویه عقد بود

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اخه اهل محبت نیست به حرفام کوش نمیده 

خب روانشناس اون بلد نیست ببرش تا روانشناس یادش بده اکثر مردا بلد میستن البته اینم بگم ها اینکه بلد نیست نشانه خوبیه یعنی با کسی نبوده قبل تو که یاد بگیره البته اگه همینجوری که میگی ادم خوبی باشه

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   
الان راضی ای ک جداشدی 

بله ۱۷سالم بود اونوقتا هرچنداون یه نظامی مایه داره دیه واس خودش ولی خب ی احمق بودگوساله ابحی منوخرفرض کردن جواب بلله دادم الان ۱۰۰تاجارفتا کسی نمیخادش چون پسته

من ازدواج کردم۵ماه بعد بایه فرشته ولیرسرایط شما بامن فرق داشت خاهرم شوهره تودربرابراونوعوضی فرشتس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نه عزیزم دوست دختر داشته 

عه خب چرا دوست دختراش حالیش نکردن خخخخ شاید برای پولش باهاش بودن دیگه       حالا یه چیزی میگم حدس و گمانه ها میگم زیر سرش بلند نشده الکی میگه سر کارم با یکی دیگه باشه؟ اخه بلاخره باید یه حرکتی هاشقانه ای بزنه تو سر وضعیت خوبش باهاش ازدواج کردی لابد اون خوشش اومده ازت تورور گرفته دیگه

عه خب چرا دوست دختراش حالیش نکردن خخخخ شاید برای پولش باهاش بودن دیگه       حالا یه چ ...

منظورم اینه تپ از اپل بهش حسی نداشتی پاسه شرایطش باهاش رفتی ولی اون حسی داشته بهت که اپمده باهات عروسی کرده دیگه دیده تو سردی باهاش رفته  پی یکی دیگه البته حدسه و من کلا به مرد ها بدبینم خخخخ ولی روانشناس برو

اول پیش یه روانشناس برو

بعدم همسرت با تعریفایی که کردی اونقدرا هم بد نیست

از کجا میدونی اگه‌جدا بشی بعد یکی پیدا بشه خوب تر از همسرت باشه؟

اون چیزی که میخوای باشه؟

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
منظورم اینه تپ از اپل بهش حسی نداشتی پاسه شرایطش باهاش رفتی ولی اون حسی داشته بهت که اپمده باهات عرو ...

نه بابا میگم اهل این چیزا نیست ولی من از حدامه خیانت کنه راحت جدا شم