2777
2789
عنوان

شوهرمو نمیخوام چکار کنم ترخدا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 41 پست
بشین سر زندگی اون بیرون خبرای خوبی نیست

افرین ابجی خیلی حرفت خییلی قشنگ و ناب بود دقیقا لپ کلام منو ادا کردی

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم شوهرم اصلا اهل خیانت و فضای مجازی نیست ایناش خوبه ولی من نمیتونم عاشقش باشم فقط حس دلسوزی د ...

عکسشو بفرس لطفا

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

والا تو عشق و عاشقی واسه کسی ن ر ی د ن خواهر گلم اگه یکی بود فقیر بود عشقش بودی هم ارزوی زندگی الانت رو داشنی بشین زندگی کن با پولای شوهرت حال کن این فکرا هم بنداز سطل اشغالی والا

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   
اینم بگم شوهرم اصلا اهل خیانت و فضای مجازی نیست ایناش خوبه ولی من نمیتونم عاشقش باشم فقط حس دلسوزی د ...

کم کم خوب میشی، تو محبتت رو بروز بده اونم یاد می گیره! زندگی رو سخت نگیر، همه با عشق ازدواج نمی کنن، ولی بعد ازدواج از هم متنفر میشن و جدا میشن، ولی خیلی ها هم بدون عشق ازدواج می کنن ولی با خصوصیلت مثبت طرف و طرز فکر مثبت خودشون عاشقانه زندگی می کنن. خصوصیاتی که گفتی خوبی زیاد داره، شاید بخاطر عیب هایی ازش ناامید و دلخور باشی یا از چهره اش بدت بیاد ولی هیچ مرد و زنی بی عیب نیستن! مثل یه دختر عاقل برای کل زندگیت تصمیم بگیر نه احساسی برای مدت کوتاهی

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

خیلیا آرزوشونه شوهرشون اهل این چیزا نباشه بتونه یه زندگی رو اداره کنه دختر خوشی زده زیر دلتا بهش دل ببند تو میتونی💪

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱