2777
2789

خواهشا نگید ال چی و بوش و سامسونگ که سر به فلک کشیده قیمتاشون😐

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بکوو چند قیمته؟ 

۱۴ میلیون من قیمت گرفتم گفتم شاید خوب نباشه آخه اطرافیان ما ندارن از این مارک هیچکدوم

💋🙏💋 نوروز ۱۴۰۰ من به اون چیزایی که بین خودمه و خدای خودم رسیدم و چقدر خوشحال و خوشبختم من...💏+👼🤱
۱۴ میلیون من قیمت گرفتم گفتم شاید خوب نباشه آخه اطرافیان ما ندارن از این مارک هیچکدوم

یکی از دوستام بکوو خرید پارسال 6 تومن میگه راضیم

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

بکو که خیلی عالیه از الجی و سامسونگ بهتره. الجی و سامسونگ الان بیشتر چینی شدن. فقط حتما مونتاژ  ترکیه بخر. مونتاژ ایرانم داره.بکو و بوش دوتاش آلمانی هستن. 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
آره خوبه هفته پیش امین حضور بودم پرسیدم همه میگفتن خوبه اما بعدش میگفتن بوش یه چیز دیگه اس 😁😁 بکو ...

آره همه میگن بگو خوبه ولی ال جی و بوش عالین خوب آدم تو ذوقش میخوره دلش اون عالیه رو میخواد 

بکو که خیلی عالیه از الجی و سامسونگ بهتره. الجی و سامسونگ الان بیشتر چینی شدن. فقط حتما مونتاژ  ...

همه فروشنده ها دروغگووان و تعریف جنسشون میکنن واقعا نمیدونم چی خوبه چی بد ...😑