2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوسک خونمو ورداشته

خواهر چطوری تحمل میکنی... ترو خدا اگه مجتمع هستین تمیز کنید از بین برن من هر بار از خونه همسایه سوسک میاد توخونم کلی لعنتشون میکنم کل خونه رو میریزم بیرون میشورم و سم میزنم تا یک هفته ک ریشه کن بشن... ترو خدا ریشه کن کنید ایما رو از خونتون ک. تو خونه بقیه نره

عزیزم منم مورچه داشت آشپزخونه سم کا من گرفتم اسپری کردم ب همه جااشپزخونه ازبین رفتن

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
خواهر چطوری تحمل میکنی... ترو خدا اگه مجتمع هستین تمیز کنید از بین برن من هر بار از خونه همسایه سوسک ...

پنج ماه نبودیم خونمون دوسال من سوسک نداشتم برگشتیم دیدم پره خوته تکونی اساسی کردم همه چی و همه جارو شستم ولی هست زیاده ریرن نمیدونم از کجا پیداشون شده ددسال پیش کامن زدیم نابود شدن الان اثر نداره خودمم خیلی تمیزم 

پنج ماه نبودیم خونمون دوسال من سوسک نداشتم برگشتیم دیدم پره خوته تکونی اساسی کردم همه چی و همه جارو ...

عزیزم برو عطاری بگو سم قوی میخوام بهت میده با آب اسپری میکنی فقط بچه کوچیک داری مراقب باش

عزیزان اگ لایک کردم براتون صلوات فرستادم .شماهم برام صلوات بفرستیدخونه دار بشم .ایشالا همه به مراد دلشون بر سن.
پنج ماه نبودیم خونمون دوسال من سوسک نداشتم برگشتیم دیدم پره خوته تکونی اساسی کردم همه چی و همه جارو ...

اینا رفتن تو درز کابینت ها لونه کردن و تخم کردن.. برو از سم فروشی سم بخر مخصوص سوسک.. اینا جاهای مرطوب میان سوسک اشپز خونه هستن... سعی کن اصلا کف اشپز خونه رو نشوری کثیف ک شد اول جارو برقی بکش بعد با اسپری اب و وایتکس اسپری کن کف اشپز خونه و با دستمال بکش روش تا خشک بشه و کثیفی ها برن... شبا قبل خواب پیف پاف مخصوص سوسک بگیر بزن تواشپز خونه خودتون تو اتاق بخوابین... اینا شبا ک تاریک میشه میان بیرون 

کامن زدم امحا هم گرفتم ولی هست متنفرم ازشون چندشم میشه از همه چی تازه اشپزخونمو شسته بودم 

ایشالا نابود میشن کاری ک من گفتم رو بکن از عطاری بگیر یا بگو ی سم قوی بهت معرفی کنن