2777
2789
عنوان

داروهای گیاهی به مناسبت عید (میتی)

63 بازدید | 17 پست
سلام روزتون خوش به مناسبت نزدیک شدن به عید نوروز : 1- ماسک گیاهی روشن کننده پوست تضمینی 2-پودر پرپشت کننده مو که چون خوردنش سخته به شکل قرص دراوردمش 3- از جفت و اسفند مریم داروی تغلیظ شده درست کردم که کافیه با اپلیکاتور مخصوص پماد واژینال ازش استفاده کنین داروهای دیگه هم همچنان به فروش می رسه راستیییییییییییییییییی گرده نخل هم که خیلی ها از بوی بدش گله می کردن که شوهرمون نمی خوره اون رو هم اگه خواستین به شکل قرص درمیارم می فرستم که فقط بخواد با اب بی هیچ دردسری قورت بده فقط هزینه اش کمی بیشتر می شه چون باید توش از گرده گل هم استفاده کنم
خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
گرده نخل نر که هم برای اقایون مفیده هم خانم ها برای خانم ها در رفع کم کاری تخمدان و برای اقایون رفع کم تحرکی اسپرم و کیفیت اسپرم قیمت 24 تومان هر بسته 50 گرم هست و هر بسته مناسب یک نفر هست که از اول تا 15 پری بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکسازی رحم طبع همه داروها گرم هست این یکی که دیگه خیلی گرمه برای پسرزایی هست و فقط مخصوص خانم هست و هر بسته 16 تومان هر بسته برای اول تا 15 پری کافیه
تنظیم کننده قاعدگی که حسابیییییییییی عالیه قیمتش 15 تومان هست برای رفع جوش عالیههههههههههههههه رفع درد های قاعدگییییی عالیهههههههههههه برای تنظیم قاعدگیییییییییی هم عالیه هر بسته مناسب مصرف دو ماه هر روزه هست
آرزو جون به زودی خودم مستقیم از باردار می خرم تا حدی که بشه تخفیف میدم اما اینا گرده های اصل هستن اصله اصل گرده کیلویی 80 هم داریم اگه خواستی برای شما کیلویی 60 بخرم بفرستم
بچه ها من فقط وقتی خونه هستم نت دارم بنابراین جواب ندادم صبر کنین برگردم خونه جواب میدم منظورم تل گرام و وانس آپ هست