2777
2789

سلام،کمکم کنید نمیدونم چیکار کنم

شوهرم زیاد ابراز علاقه نمیکنه ولی برای من خیلی مهمه،جمعه ی پست تو اینستا براش فرستادم در مورد ابراز علاقه بعدم سر همون دعوامون شد هنوزم باهم قهریم،انقدرم مغروره ک اصلا نمیاد آشتی کنیم،هر دفعه من باید منت کشی کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون تو میری در واقع هر بار غرورشو بیشتر میکنی انجور کردا رو باید شکست این بار نرو بذار ببینیم تا کی میخواد قهر باشه یروز دوروز یه هفته یه ماه چقد شوهر منم اونجوریه منم قبلا میرفتم ولی دیگ نمیرم خودش میاد منت کشی 😊😉

چون تو میری در واقع هر بار غرورشو بیشتر میکنی انجور کردا رو باید شکست این بار نرو بذار ببینیم تا کی ...

اخه انتظار آدمو پیر میکنه

من خودم تا به امروز ۹۰درصدشو رفتم...ولی تو همون ۱۰ درصد بعد از یه روز شوهرم اومده . حالا با زیون معذرت خواهی ولی اومده بوده ک اشتی کنیم

اما همون یک روز انتظار خیلی عذابم میده...کاش میفهمید زودتر باید بیاد

اینکه بهش بگید بگه دوست دارم اونم بگه لذتی نداره که، باید خودش بخواد بگه به نظرم شما بهش بگید تا او ...

این کارو کردم فاییده ای نداره،میگم من دوستت دارم لازم نیس ب زبون بیارم😞

میترسم اخرش ختم ب خیر نشه

یه مدت تحمل کن تو میری هم غرورش بیشتر میشه هم خودتو بی ارزش میکنی زن باید قهر کنه مرد بیاد منت کشی واس ما برعکسه باید به خودت ارزش قائل باشی فدا

یه مدت تحمل کن تو میری هم غرورش بیشتر میشه هم خودتو بی ارزش میکنی زن باید قهر کنه مرد بیاد منت کشی و ...

اره میدونم ،ولی اصلا تحملشو ندارم ،اما ایندفعه همین کارو میخام بکنم اگه موفق بشم تا اخرش

اخه انتظار آدمو پیر میکنه من خودم تا به امروز ۹۰درصدشو رفتم...ولی تو همون ۱۰ درصد بعد از یه روز شوه ...

حق باتوئه منم عذاب میکشم خیلی حتی گریه هم میکنم کلی ولی درک نمیکنن متاسفانه آخ واس من یجوریه تازه اگ منم برم واس آشتی باید کلی فحش بشنوم به خودم و خانوادم تحقیرم میکنه بعد با کلی منت و اینکه باشه اینبارو بزرگواری میکنم میبخشمت حرصم میده منم مجبور میشم تحمل کنم دیگ

خب بعضی آدما واقعا درون گران و خیلی خیلی کم به زبون میارن

اما هر دفعه منت کشی کردن کار درستی نیست چون اشتباهش رو نمی‌فهمه .با کلام خوش و صحبت کردن هر مشکلی حل میشه

سعی کنید بی طعنه و کنایه و با دلی صاف با هم صحبت کنید

حق باتوئه منم عذاب میکشم خیلی حتی گریه هم میکنم کلی ولی درک نمیکنن متاسفانه آخ واس من یجوریه تازه اگ ...

من انقدر گریه کردم از وقتی ک شوهر کردم،دیگه جدیدا زیاد گریه نمیکنم انگار اشکی نمونده،از بس سر موضوعات بیخورد قهر داشتیم