شوهرم زیاد ابراز علاقه نمیکنه ولی برای من خیلی مهمه،جمعه ی پست تو اینستا براش فرستادم در مورد ابراز علاقه بعدم سر همون دعوامون شد هنوزم باهم قهریم،انقدرم مغروره ک اصلا نمیاد آشتی کنیم،هر دفعه من باید منت کشی کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون تو میری در واقع هر بار غرورشو بیشتر میکنی انجور کردا رو باید شکست این بار نرو بذار ببینیم تا کی میخواد قهر باشه یروز دوروز یه هفته یه ماه چقد شوهر منم اونجوریه منم قبلا میرفتم ولی دیگ نمیرم خودش میاد منت کشی 😊😉
اخه انتظار آدمو پیر میکنه من خودم تا به امروز ۹۰درصدشو رفتم...ولی تو همون ۱۰ درصد بعد از یه روز شوه ...
حق باتوئه منم عذاب میکشم خیلی حتی گریه هم میکنم کلی ولی درک نمیکنن متاسفانه آخ واس من یجوریه تازه اگ منم برم واس آشتی باید کلی فحش بشنوم به خودم و خانوادم تحقیرم میکنه بعد با کلی منت و اینکه باشه اینبارو بزرگواری میکنم میبخشمت حرصم میده منم مجبور میشم تحمل کنم دیگ