2777
2789
عنوان

کسی دکتر فریدون وزین دل جراح بینی رو میشناسه؟😥

| مشاهده متن کامل بحث + 13834 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملا عمل نکردین؟!

نه چون چندجا رفتم ویزیت گفتن زیاد نمیشه دست برد تو مدل بینیت و بعد عمل خیلی حس رضایت نخواهی داشت فقط در حد صاف و صوف کردن میشه دست زد

منم گفتم چه کاریه اینهمه هزینه و ریسک رو قبول کنم عوضم نشم

سلام عزيزمدكتر وزين دل عمل كردي دكتر واقعا خوبيههزينه رو به سما چند گفتهخواهرم خواهر زاده هام دختر ع ...

سلام عزیزم

اونایی که گفتید پیش وزین دل بینی عمل کردن خیلی طبیعی شده یا همون مدلی ک خودشون خواستن شده؟

منم میخوام عمل کنم پیشش ولی استرس مدلشو دارم🥲

سلام عزیزماونایی که گفتید پیش وزین دل بینی عمل کردن خیلی طبیعی شده یا همون مدلی ک خودشون خواستن شده؟ ...

سلام عزیزم من پیش وزین دل مشاوره رفتم چون همه فامیل ما خواهرم و‌خواهر راده ام و دختر عمو و عمه هام اونجا عمل کردن سال ۸۴تا ۹۰ 

الان دکتر بیشتر جراحی سینه انجام میده الان بری مطب ایشون را به جراح سینه و پورتز میشناسن مون که رفتم دو سال پیش برای مشاوره بینی اصلا نمی دونستن دکتر بینی هم عمل میکنه مریضاش

دکتر اخلاق خوبی که داره اینه واقعیت را بهت میگه اکه بینیت خوب نشه و تغییر نکنی بهت حتما میگه والکی حرف نمی زنه 

من خوب بینیم گوشتی بود فاصله لبم با بینی زیاد بود بهم گفت تغییر میکتی ۲۰ درصد ولی قد بینی اصلا دست نمیزنم یه مقدار از بغل ها جمع میشه وبه خورده خیلی کم بینی رو به بالا چون زیادش خوب نیست چون خوکی میشه به خاطر فاصله لبم با بینی که گفت می تونی  

امسال دوستم رفته پیشش و انحراف بینی خیلی زیاده بهش گفته امکان این هست که بعد عمل بر کرده این انحراف ۲۰ درصدش و کامل خوب نمیشه فکرات را بکن بعد بیا عمل هزینه عملش هم خوب زیاده 

دستمزد دکتر به نسبت بقیه زیاد و اصلا هم تخفیف نمیده و‌ناراحتم میشه بگی تخفیف و اصلا هم اهل تبلیغات اینستایی و مجازی نیست حتی پیج هم نداره 

نمونه کاراش در مطب گویای مهارتش هست

زیباترین افکارم را که جمع میکنم ....
دسته گلی میشود شبیه تو....پسر عزیزم عاشقانه تورا دوست دارم

شما علیرضا سلطانی فر میشناسین؟بمن وقت مشاوره ۲۶ شهریور داده ولی نمونه کاراشو که دیدم عالیه ولی استرس دارم

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

سلام عزیزماونایی که گفتید پیش وزین دل بینی عمل کردن خیلی طبیعی شده یا همون مدلی ک خودشون خواستن شده؟ ...

هر مدلی که بخوای عمل میکنه با توجه به مدل صورتت و‌چهره ات اگه خودت بخوای عروسکی هم انجام میده به سلیقه خودت و نظر خودت توجه میکنه فامیلمونعروسکی و سربالا نی خپلست انجام دادا براش بیست سال قبل الان که نگاش میکنی هیچ تغییری نکرده دماغش و اصلا تکون نخورده خداییش 

کارش درسته 

شما علیرضا سلطانی فر میشناسین؟بمن وقت مشاوره ۲۶ شهریور داده ولی نمونه کاراشو که دیدم عالیه ولی استرس ...

نمی شناسم 

سلام عزیزم من پیش وزین دل مشاوره رفتم چون همه فامیل ما خواهرم و‌خواهر راده ام و دختر عمو و عمه هام ا ...

من الان ۵ روز پیشش عمل کردمم

خیلی تنفسم بده فقط از دهن میتونم

هنوز گچو برنداشتم ولیی

خیلیم ابریزش دارم طبیعیه اینا؟!

من الان ۵ روز پیشش عمل کردممخیلی تنفسم بده فقط از دهن میتونمهنوز گچو برنداشتم ولییخیلیم ابریزش دارم ...

معمولا بعد برداشتن تامپون تنفس اکی میشه حتما برو پیشش و پیگیری کن انشالله که درست میشه