2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این به محیطی بستگی داره که توش بزرگ شده

کاربری مرد📿لعنت برجنس دوپا بنازم وفای سگ را.                تو ارزو میکنی خلبان بشی !                                      من تلاش میکنم هواپیما بخرم.                                         فرقش زیاده

من الان 15 سالمه

خانواده ام تو همین سنم نمیزاشتن گوشی داشته باشم. ولی مجبور شدن برای کلاسای مجازی برام گوشی بگیرن 

بعدش یهو اعتمادشون جلب صد و سیمکارت دادن

نمیدونم به نظر من همین سن 15 سالگی خوبه پایین تر خوب نیس 

تنهایی بره بیرون هم بستگی داره که کجا بره

من بخوام تنهایی برم جای دوری نمیزارن مگر اینکه با ابجی 5 سالم برم. 18 سال به بعد خوبه

ماه پشت ابر نمیمونه ولی غصه پشت خنده چرا:)

زمانیک مادرش مطمئن بشه به بلوغ عقلی رسیده وطرز صحیح استفاده از موبایل میدونه و میتونه از خودش تو محیط بیرون محافظت کنه وقتشه وگرنه به سن وسال نیس

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
زود نیس؟

نه کجاش زوده

من از ۱۵ سالگی گوشی داشتم و با دوستام بیرون میرفتم، البته جایی که خانواده ام اطلاع داشتن

تازه من ۱۳ سال پیش بوده این قضیه، بچه های الان حتی زودترم ممکنه تنهایی برن و گوشی داشته باشن

من الان 15 سالمه خانواده ام تو همین سنم نمیزاشتن گوشی داشته باشم. ولی مجبور شدن برای کلاسای مجازی ب ...

منم خودم 14سالمه..گوشی هم ندارم..و جاهای نزدیک یا دور هم نمیتونم برم..واس مدرسه هم گوشی ندارم با اینکه دخترخاله همسن خودم داره..جرعتم نمیکنم راجب این مسائل با مامانم حرف بزنم چون میگه گوشی میخای چیکار؟یا میگ بیرون بری چیکار کنی😕

حالا مثلا کلی بگو

۱۸

کاربری مرد📿لعنت برجنس دوپا بنازم وفای سگ را.                تو ارزو میکنی خلبان بشی !                                      من تلاش میکنم هواپیما بخرم.                                         فرقش زیاده