2777
2789
خیر برای نگه داشتن یا سقط کردن؟

خیرسقط نمیکنم نگه میدارم گناه داره طفلی😔

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا نگهش دار خیلیم خوبه. دخترای داداشن دوسال بینشونه الانم بزرگن. ۲۰ و ۱۸ . همیشه از بچگی باهم عالی بودن

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم

من پسر دومم هنوز سه سالش هم نیست خودم‌هفت‌ماهه باردارم میخواستم سقطش کنم ولی نشد و الانم‌به شدت پشیمونم و امیدوارم خدا منو ببخشه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بچه ندارین؟

دو تا دارم ولی هم بازی نیستن. ولی با این فاصله ک شما گفتی و حتی کمتر، خیلی دوس داشتم. ولی اون تایم شرایطشو نداشتم.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دخترم سه سالش بود پسرم اومد دو سال و هشت ماهش فکر کنم بودش خدا رو شاکرم☹️❤️❤️

خوشبحالت!خوشحال باش

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭
من پسر دومم هنوز سه سالش هم نیست خودم‌هفت‌ماهه باردارم میخواستم سقطش کنم ولی نشد و الانم‌به شدت پشیم ...

پشیمون ازسقط یاازاینکه نگهش داشتی پشیمونی؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نه بابا نگهش دار خیلیم خوبه. دخترای داداشن دوسال بینشونه الانم بزرگن. ۲۰ و ۱۸ . همیشه از بچگی باهم ع ...

و اینم بگم که زنداداشم بعد تولد دو فرزندش هم دانشگاه رفت هم کارمند شد

درود و صلوات بر حضرت محمد و آل محمد(ص)   به حرمت اولین بوسه ای که در زمان تولدم بر صورتم نشاندی و به یاد آخرین بوسه ای که در هنگام وداعت بر صورتت زدم... تو را عاشقانه دوست دارم. دلتنگتم مادرم