2777
2789

خونریزی پریودت زیاد بود؟اخه من سابقه فیبروم دارم پریودای سنگین داشتم و بعد یک هفته پاکی باز پریود میشدم لخته خونم ک اوووف زیاد بود

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر شاید فیبروم داری 

رفتم سونو گف تنبلیع

هنو وقت نکردم برم دکتر جوابو نشون بدم

۵ روز پاک شدم الان دوباره شروع شد😵

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
عمل کردی؟

آره البته 4سال پیش مثل عمل سزارین رحمم رو باز کردن چون مجرد بودم ک بهش میگن عمل میومکتومی

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
باردار شدین؟ البته من یدونه قرص ال دی انداختم سه چهار روز پیش

ن من عقدم

ولی باز استرس بارداری رو داشتم، دکترم گف امکانش هست

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊