2777
2789
نه‌معمولی بودش خیلی نگرانم چی‌میتونه باشه ینی

اخه دور از جونت لخته خون رو اکثریت اونایی ک فیبروم دارن تو دوره هاشون میبینن ولی ان شاالله ک شما نداری حتما برو پیش دکتر چون خدایی نکرده فییروم باشه سریع رشد میکنه

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیبروم چیع😟

یه نوع کیست ولی خدا قسمت هیچکس نکنه خیلیییی بد هموگلوبین خون من رو به 4 رسوند طی یکهفته انقدر ک ی هو به خونریزی شدید افتادم

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
یه نوع کیست ولی خدا قسمت هیچکس نکنه خیلیییی بد هموگلوبین خون من رو به 4 رسوند طی یکهفته انقدر ک ی هو ...

وایی خدا

منکه همش درحال خونریزیم

خونمم لختس

ینی امکان داره منم داشته باشم؟

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
وایی خدا منکه همش درحال خونریزیم خونمم لختس ینی امکان داره منم داشته باشم؟

بله عزیزم حتما حتما برو سونو و پیش ی متخصص خوب جدی بگیر چون خیلی بزرگ بشه نازایی میاره عوارض شدیدی داره تجربه دارم ک میگم

[QUOTE=161307302]آره البته 4سال پیش مثل عمل سزارین رحمم رو باز کردن چون مجرد بودم ک بهش میگن عمل میو ...

مرسی عزیزم

بله عزیزم حتما حتما برو سونو و پیش ی متخصص خوب جدی بگیر چون خیلی بزرگ بشه نازایی میاره عوارض شدیدی د ...

ممنون عزیزم💚💚💚خودم بیخیالش شده بودم

دیگه جدی پیگیرش میشم

خداخیرت بدع عزیزم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
ممنون عزیزم💚💚💚خودم بیخیالش شده بودم دیگه جدی پیگیرش میشم خداخیرت بدع عزیزم

فدات آره حتما پیگیری کن واست سلامتیت دعامیکنم🙏