اگه نیاز به جراحی مجدد باشه البته دور از جونتون نمیترسی آخه من خیلی میترسم
من تا حالا 3بار جراحی کردم نه بابا ترس چیه توکل کن برخدا بهتر از عذاب و مریض بودنه ک..آخرین بارم 4سال پیش بود الانم ک تو اقدام بارداریم دکترم تو آخرین سونو گفت ی کوچولو فیبروم رشد کرده ولی من ناامید نیستم میجنگم باهاش
بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
دکترا کاری نمیکنن دارو هم نمیدن نهایتا جراحی میکنن
اخه درمانش فقط جراحیه
بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.