2777
2789
اگه نیاز به جراحی مجدد باشه البته دور از جونتون نمیترسی آخه من خیلی میترسم

من تا حالا 3بار جراحی کردم نه بابا ترس چیه توکل کن برخدا بهتر از عذاب و مریض بودنه ک..آخرین بارم 4سال پیش بود الانم ک تو اقدام بارداریم دکترم تو آخرین سونو گفت ی کوچولو فیبروم رشد کرده ولی من ناامید نیستم میجنگم باهاش

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢
دکترا کاری نمیکنن دارو هم نمیدن  نهایتا جراحی میکنن

اخه درمانش فقط جراحیه

بالاخره اون دوتا فندوقای 3روزه و 7هفته من 🍼🍼ک نیمه راه مامانشونو تنها گذاشتن پیش خدا واسطه میشن و روحشون تو ی جسم دیگه بزودی زود برمیگرده و صحیح وسلامت بغلشون میکنم..میشه واسم صلوات بفرستی ک منم تو 1400 مادربشم و شبها با گریه نخوابم؟😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا 3بار جراحی کردم نه بابا ترس چیه توکل کن برخدا بهتر از عذاب و مریض بودنه ک..آخرین بارم 4سا ...

آفرین به روحیه قویت امیدوارم زود بیبی چکت مثبت بشه

درخواست دوستی بدم میپذیری با هم صحبت کنیم  شاید من هم آروم بشم