2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

375 بازدید | 29 پست

دیگه خسته شدم دو تا بچه دارم از صبح که چشم باز میکنم شروع میکنه تا شب یه روز قربون صدقه میره یه روز حرف زشت میزنه اگه صدام کنه چند ثانیه جواب ندم مثلا دستم بند باشه شروع میکنه همیشه دنبال یه چیزی میگرده خونمون یه آپارتمان کوچیک هست همه چیز مرتب و سر جاش هست دراز میکشه تو پذیرایی میگه موبایلم‌ رو بده اینو بده اینو بیار اگه‌ جواب ندم یا طول بکشه شروع میشه مثلا دارم ظرف میشورم چند دفعه دستمو باید بشورم بیام ببینم چکار داره خسته شدم خیلی فکر میکنم پنجاه سالمه مثلا میگه بیا ابروهامو قیچی کن یا کمرمو بمال احساس میکنم بی ارزش شدم وقتی میره حمام همش صدا میکنه خستم کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح شروع میکنه فحش تا شب یا بلند یا زیر لب به مادر و پدرم تا فامیلا و خودم الکی 

وای خیلی بده درکت میکنم شوهر منم این مدلی بود البته شوهر من معتاد بود دور از جون این مدلی میکرد الان ترک کرده خیلی بهتر شده

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
مگه اسیری گرفته ایندفه صدات زد  بگو بهش نیگام کن همون موقع دمپاییتو دربیار بزن تودهنش🙄

قبلنا این کارارو هم کردم کتک کاری هم کردیم فایده نداشت یه مدت فحش داد منم دادم بازم فایده نداشت