2777
2789
عنوان

بياين راهكار بگين عشقم اشتي كنه

2362 بازدید | 81 پست

يه راهي بگين خودش برگرده دوسم داره ولي مثل بچه ها باهام رفتار ميكنه منم بد حرف زدم حالا داره تنبيهم ميكنه قهره بهم توجه نميكنه

تورو خدا نگين ولش كن و اين حرفا

چون خيلي دوسش دارم و به هيچ سراطي مستقيم نيستم

ميخوام اشتي كنه

كيخوام زنگ بزنم 

نميدونم چي بگم 

راه دوريم نميتونمم برم پيشش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیامش بده بگو دلتنگم ولی جز با حرفای تو اروم نمیشه اگه میشه ی امشب دلخوری رو بذار کنار

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی
دقیقاچون فقداین روش جواب میده آدم هرچقدتحویلشون بگیره هوابرشون میداره    

چون خودم اینکارو کردم

دو هفته پیش که گفت کات 3 بار باهاش حرف زدم کلییییی خواهش که نرو دوست دارم و....

اخرش پریشب گفت میشه فراموشم کنی؟؟؟

با یکی هم دوست شده

میدونی احمقم هنوز که دوسش دارم میدونم....اما همش دلم میخواد برگرده تا اون منت کنه یه بار..

کاربر قدیمی هستم 
چون خودم اینکارو کردم دو هفته پیش که گفت کات 3 بار باهاش حرف زدم کلییییی خواهش که نرو دوست دارم و.. ...

منم مث تودوماهه دارم بامنطق باهاش میحرفم ک بیاازنوبسازیم دوست دارم ونرو..ولی انگاری خیلی خودشودیده نمیدونم فک کرده کی هسته 

البته مقصرخودشم بوده ک عین خرابرازعلاقه میکردبهم ومنم دلم کنده میشه میرم بهش پی میدم ک دوست دارم وبعدبی محلی میکنه

منوسرکارگذاشته عوضی