2777
2789
عنوان

ایا اونم بهم فکر می کنه؟

205 بازدید | 18 پست

امروز ی رانندگی طولانی داشتم.تو کل مسیر داشتم یا گریه می کردم یا باهاش حرف می زدم یا تصورات و تخیلات دربارش.....

همش حس می کردم زنگ می زنه یا......

اون متاهله و هیچ راهی نیست.تو تاپیکای گذشته دربارش نوشتم..

هبچ ارتباطی هم نیست

اما من هنوز عاشقم و دلتنگ .

الله اعلم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر سخت... -_-

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مکالمه ذهنیت فقط انرژیتو هرز میده

میدونم سخته من خودم چندماه طول کشید تا ذهنم رو ساکت کنم ولی می ارزه، الانم اگه یذره بلغزم بازم همون اش و همون کاسه، 

سعی کن فقط باهاش حرف نزنی بقیش خود به خود حل میشه 

اصلا انگار وقتی در موردش می نویسم حالم بدتر میشه

باهاش بودی قبل ازدواجش؟

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

باهاش بودی قبل ازدواجش؟

اون خواستگار عاشق من بود.

اما نشد.

بعد ۱۳ سال یهمو پیداش شد.پرشور و عاشق و پشیمون از ازدواجش .من اجازه ندادم ارتباطی برقرار شه اما همون چند روز هم کافی بود تا دوباره منو دیوونه ی خودش کنه و حالا پریشون