2777
2789

من میخوام غذاساز فیلیپس بخرم 

که شامل :خوردکن.مخلوط کن.اسیاب و اب مرکبات گیر هست ...

نیاز به همزنم دارم ! 

حالا نمیدونم یه همزن بخرم یا گوشت کوب برقی سه کاره که همزن و خورد کنم داره ...

نظرتون چیه ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بجای همزن از همین سه کاره ها برداشتم

عین چی پشیمونم

اینا همزن هاشون توان زیادی ندارن

منم زیاد شیرینی پزی و اینا میکردم

خراب شد

بعد مال من مارک دیگه است ولی خودش نوشته بود یک دقیقه باید کار کنی یک دقیقه استراحت بدی بهش😐

من لره لرستانم  (خرم آباد) با من به زبون دیگه ایی صحبت کنین متوجه نمیشم ⁦❤️⁩یکی از کاربرای نسبتا قدیمی هستم 😁ولی نمیگم کدوم کاربرم😝 
من غذا ساز نمیخرم حوصله میخواد سوارکنی وسایلشو جدا جدامیخرم گوشتکوب برقی ۳ کاره عالیه

جداجدا هم جاگیره و هم هزینه بر اگر بخوای مارک خوب بخری ... 

اما فکر میکنم برای مواقعی که مهمان داری عالی باشه ...

مثلا خورد کن گوشتکوب برقی کوچیکه و نمیشه مواد زیادی ریخت یا خیلی کار کشید ازش ؛ اما برای دونفر عالیه گوشت کوب

من بجای همزن از همین سه کاره ها برداشتم عین چی پشیمونم اینا همزن هاشون توان زیادی ندارن منم زیاد ...

جدی میگی ؟؟ 

اخه گفتم شاید به گوشتکوب نیاز پیدا کنم ...

یا یه خورد کن کوچیک داشته باشم واسه دونفرمون

جداجدا هم جاگیره و هم هزینه بر اگر بخوای مارک خوب بخری ...  اما فکر میکنم برای مواقعی که مهمان ...

همزن بجز کیک برا چیزدیگه استفاده میکنی؟؟

اخه من چیز زیادنمیخرم ک جا گیر باشع

ابمیوه گیری میخرم با گوشتکوب ۳ کاره

ننیخوام تو کابینتاخاک بخوره

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩

من تجربه خودمو می گم. من شبیه اینی که عکسش رو گذاشتی دارم. ویسک و گوشتکوب و خردکن و رنده داره مارک براون. منتها ویسکش رو به عنوان همزن استفاده می کردم. بعد نمی دونم ۵ سال شاید موقع هم زدن سیمهاش از یه طرف در رفت. دو بار این اتفاق افتاد و من ویسکشو انداختم دور و یه همزن فیلیپس خریدم. ولی غیر از این قضیه چیز خوبیه و قیمتش هم از غداساز خیلی پایین تر بود و البته من آسیاب رو جدا خریدم. باهاش سبزی هم خرد می کنم.

"راجع به" رو درست بنویسیم.
جدی میگی ؟؟  اخه گفتم شاید به گوشتکوب نیاز پیدا کنم ... یا یه خورد کن کوچیک داشته باشم واسه د ...

گوشتکوب جدا بگیر

ولی رو همزن اینجوری حساب نکن

من لره لرستانم  (خرم آباد) با من به زبون دیگه ایی صحبت کنین متوجه نمیشم ⁦❤️⁩یکی از کاربرای نسبتا قدیمی هستم 😁ولی نمیگم کدوم کاربرم😝