2777
2789
عنوان

بیایید ببینید چندبار تو اینستا هک شدید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 26 پست

مرحله 4: این صفحه براتون میاد....تو عکس جایی که دورش خط کشیدم و بارنگ سبز نوشته شدهActive now گوشی خودتونه که تو اینستا هستین...اما اگه موارد دیگه بود یعنی هک شدید.....البته به نوع گوشی هم که میزنه دقت کنید....شاید مثلا با گوشی همسرتون یا کسه دیگه وارد اکانت خودتون شدید...اونارو هم ثبت می کنه....یه گزینه log out کنارشون هست....بجز اون قسمتی که مال خودتون هست بقیه رو log out کنید....البته اون موقعیت رو ممکنه اشتباه بزنه که توجه نکنید...مثلا من کرجم اما زده مازندران

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
خب الان این یعنی چی؟یعنی یکی تو ملارد هکم کرده؟؟😕

نه نه این خودتونید چون با سبز نوشتهActive now......اونو پاک نکنید....لوکیشنو اشتباه میزنه....شما رو کسی هک نکرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینم برای جلوگیری از هک شدنه.....برید تو این قسمت و احراز هویت دوعاملی رو فعال کنید....یعنی زمان نصب اینستا به اضافه پسورد اینستاتون به شماره ایی که اونجا وارد می کنید یه پیامک میاد...دیگه اینجوری هک نمیشید....

شارژ گوشیت 😟قلبم گرفت الان تموم میشه 😓

😂😂😂😂😂😂😂😂ببین وقتایی بوده که شارژش 1درصد بوده اما من دست از سرکچلش برنمیدارم😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂ببین وقتایی بوده که شارژش 1درصد بوده اما من دست از سرکچلش برنمیدارم😂😂😂😂

من از 50میاد پایین انگار ضربان قلبم داره میاد 😂😂😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
مرحله 4: این صفحه براتون میاد....تو عکس جایی که دورش خط کشیدم و بارنگ سبز نوشته شدهActive now گوشی خ ...

واسه من یه مدل گوشی خودم زده سامسونگ آ۳۰هستم اما ۵تاس مثلا بزا شات بدم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
واسه من یه مدل گوشی خودم زده سامسونگ آ۳۰هستم اما ۵تاس مثلا بزا شات بدم

نه شما هک نشدید..

.چون مدل گوشی تو هر پنج تا مدل گوشی خودتونه پس هک نشدید....به لوکیشن توجه نکنید اشتباه میزنه

نه شما هک نشدید.. .چون مدل گوشی تو هر پنج تا مدل گوشی خودتونه پس هک نشدید....به لوکیشن توجه نکنید ا ...

خیلی ممنون گلم 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت