2777
2789

بارداری دومم هست.دیشب خواب دیدم از بیمارستان میایم نی نی بغل شوهرمه.لباس ابی تنشه..حس میکردم دختره..بعد مادرشوهرم میپرسه بچه پسره یا دختره.میگم بذار نگاش کنم.پوشکشو میکشم پایین میبینم پسره.صداش میزنم میگم پسره، محمده(گفتیم اگر پسر بود اسمش محمده) بعد از مادرشوهزم میپرسم چرا من اصلا زایمان یادم نمیاد اصلا دردش یادم نیست اذیت نشدم.گفت تو از درد بیهوش شدی تا سه روز بیمارستان بودی.‌

بعد نی نی خیلی تپله تو کارت واکنسشو نگا میکنم میبنیم وزنش زده ۳۷۰۰..کسی بوده اینطور؟؟

من خواب دیدم تو بارداریم یکی در زد  دوتا نوزاد دختر پسر لای پتو ابی صورتی داشتم پسر رو دادم بهش ...

چ باحال و واقعی😂😂😂😂😂

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خواب دیدم چند بار ک دختر دارم بچم پسر شد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مگه دوست داری پسر باشه؟ممکنه از فکر باشه ممکنه هم واقعی باشه 

یه دختر دارم دوس دارم پسرم داشته یاشم البته اگه خالق صلاح بدونه..این خوابم برام عجیب بود..من راضی ام به هرچیزی ک برام درنظر گرفته..فقط خوابی رو ک دیدم تعریف کزدم و خواستم ببینم میشه درست باشه یا برعکس

اگر خیلی به اینکه پسر باشه فکر میکنی احتمالا تلقینه ولی اگر اصلا فکرشو نکردی اره امکانش هست من خودم توبارداریم ۳ بار خواب دیدم رفتم سونو میگه پسره همسرم هم از اول نیگفت حسم اینه بچه دختره ولی دوبار خواب دید داریم ختنه ش میکنیم -خوابهای شوهرم خیلی همیشه درستع 

دوستم رفت سونو گفتن جنین خوبه و مشکلی نیست 

دوستم همه ش خواب میدید ذو قلوان 

سونوی بعدی که رفت دو تا صدای قلب شنیده شد😍

عاشقم، عاشق ستاره صبح💠عاشق ابرهای سرگردان💠عاشق روزهای بارانی💠 عاشق هر چه نام توست بر ان