2777
2789
عنوان

از کار خواهر شوهرم شاخ در اوردم

353 بازدید | 10 پست

جاری بزرگم و خواهر شوهرم خونشون تو یه کوچس چن شب پیش جاریم شام دعوتمون کرد بال ک کتف و این چیزا گرفت اندازه خودمون ک ی برادر شوهر دیگمم بدون دعوت‌خودش شام انداخت اونجا ما وسط سیخ زدن جوجه ها بودیم خواهر شوهرم زنگ زد چرا منو دعوت نکردی برامنم باید بال نگهداری میام میگیرم جاریمم چون غذا کم بود خودشو زد ب پرویی بهش گفت شام اندازه خودمونه  شامو خوردیم بعد شام جاریم گفت شبو بمونید برا فردا حلیم بپزم ماام موندیم شب خواهر شوهرم ساعت ۱ در زد با دخترش اومدن تا ۵ نشستن شبم میخواس بخوابه برادر شوهرم گفت بریم نموند صبح ساعت ۸ دیدیم در میزنن خواهر شوهرم با ی قابلمه دو برابر قابلمه حلیم اومده بود حلیم ببره ینی جاریم از حرص داشت میترکید

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

واااااا🙄

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه چه پرو😄😑😐

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤

خوب حالا جاریت برا اونم حلیم میداد.من برادر ندارم.ولی میدونم خواهرا خیلی دوس دارن برادراشون یه چی بهشون بدن سرشون جلو شوهر بالا باشه..حرص خوردن نداشت خود جاریت باید دعوتش میکرد مخصوصا که تو یه کوچه ن

خوب حالا جاریت برا اونم حلیم میداد.من برادر ندارم.ولی میدونم خواهرا خیلی دوس دارن برادراشون یه چی به ...

جاری بزرگم خیلی زن خوبیه اما واقعا دیگ این پرو بازی در میاره چون شما در جریان کاراش نیستی اینجوری میگی

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
خوب حالا جاریت برا اونم حلیم میداد.من برادر ندارم.ولی میدونم خواهرا خیلی دوس دارن برادراشون یه چی به ...

نمیشه هردفعه ک مهمون داره اونم دعوت کنه شب قبلش شام اونجا بود

خخخ 

ولی چقدر خوبه که نه خواهر شوهرت از جاریت دلخور شده که گفته جوجه کمه ، نا جاریت ناراحت شده که اومده تا ۵ صبح اونجا و بعدم رفته و با قابلمه برگشته ! 

فک کنم دلهاشون صافه که دلخور نمیشن وگرنه باید جنگ راه میافتاد وقتی خواهر شوهرت زنگ میزد

.