2777
2789
عنوان

چون ارایشگاه میرم ، شوهرم میخاد دخترمو بگیره ازم

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 68 پست

دخترعمو منو شوهره روزي با صدنفر توي خونه مچشو ميگرف حتي با برادر خودش حتي با شوهر خواهر خودش شاهدم داشت والا دخترعموم دخترشم گرف مهريه شم گرف طلاقشم گرف نفقه و اجرت المثلشم گرف و جهيزيه نبرده بوزىد همه چيو شوهره خريده بود با اينحال كل زندگي رو جارو كرد ريخت پشت كاميون بعنوان جهيزيه پس گرف از شوهره!!!

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگه دخترمو میبره ارایشگاه .ارایشگاهم جای بدیه دخترم اخلاقش بد میشه

کجای قانون گفته ارایشگاه محیط بدیه؟!

اون داره یه زری میزنه بترسونت

باور نکن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم اینها دلیلهای محکمه پسندی نیست باید بگو باشه من حرفی ندارم اگه ثابت کنی که آرایشگاهی که من میرم جای فساد اما اگه بتونی ثابت کنی من ازت شکایت میکنم برای برینه به خودش

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭