2777
2789
عنوان

ماماناي با تجربه يه لحظه مياين

166 بازدید | 23 پست

سلام 

من هفته سي ويك بارداري رو تموم كردم وزن ني  ني رو تو سونو ديروز گفتن ١٧٢٠ خيلي كمه به نظرتون ؟؟؟ چي بخورم تا وزنش بالا بره يه خانومه تو ازمايشگاه بهم گفت خيلي كمه بچت با اين وزن ريزه 

به نظر شما خیلی کمه ؟

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

نه عزیزم خوبه حالا هفت هشت هفته وقت داری ازین به بعد تازه بچه وزن میگیره.بستنی بخور

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خوبه حالا هفت هشت هفته وقت داری ازین به بعد تازه بچه وزن میگیره.بستنی بخور

واقعا خوبه کم‌نیست به نظرت عزیزم ؟ چشم بستنی میخورم‌

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
واقعا خوبه کم‌نیست به نظرت عزیزم ؟ چشم بستنی میخورم‌

اره عزیزم مطمن باش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم تا اون به دنیا بیاد تپل میشه بچه هفته های اخر وزن میگیره اگه دیابت نداری ژله بخور غذاهای کباب ...

نه عزیزم دیابت و فشار ندارم فقط کم‌ کاری تیرویید دارم

خدا کنه تا اون موقع وزن بگیره 

چشم عزیزم ممنونتم 😘😘

اره عزیزم مطمن باش

خیییلی ممنونتم خیالمو راحت کردی 😘😘😘 استرس بدی گرفته بودم مرسی عزیز دلم

هفته های آخر جنین خیلی سریعتر و بهتر وزن میگیره آجیل بخور 

از الان بخورم یعنی رو وزن اون تاثیر نداره ؟ 

من هفته سی و چهار وزن بچم 1800 بود 😄

ای جااان 😍 به دنیا اومد چقد بود ؟

از الان بخورم یعنی رو وزن اون تاثیر نداره ؟ 

اره بخور، چرا دیگه تاثیر داره، هم پر از فایده س هم رو وزن جنین موثره

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)