2777
2789

منم همینطور 😑✋

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریر 

کالسکه

تخت کودک نوجوان .

صندلی ماشین

مینی واش

اینابدردم نخورد

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
منم همینطور 😑✋

استفادها فرق میکنه یکی هر روز ی مسیری رو میره کالسکه خوبه براش

یکی بدون شوهر جابی نمیره همه جا با ماشین میره کالسکه اضافست براش 

اگه زحمت نیست و راضی هستی یه صلوات واسه من و نی نی بفرس

زیاد لباس نخر. پاپوشم همینطور به سرعت برق رشد میکنن و همشون بلااستفاده میمونن به اندازه نیاز بخر

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

آفرین که از تجربه ها استفاده میکنی

من صندلی بچه و ماشین لباسشویی کوچیکم اصلا استفاده نشد و همیشه گفتم ایکاش بجاش صندلی ماشین میخریدم

تختش هم یکبار نخوابید و کاملا نو موند😂

اما گهواره عالی بود چون جابجایی اش هم آسون بود

مواد بهداشتی رو حتمااااا تاریخ انقضاشون رو چک کن و با سن نی نی محاسبه کن

و بنظرم خارجی نخر همین برند فیروز عالیه

لباسها رو تا جایی که میتونی سفید نخر، چون لک شیر که بیوفته نمیره و دلت رو میزنه

تا همینقدر یادم میاد😉

من نذاشتم خونوادم چیز اضافه بخرن چون میدونستم کریر کریکات صندلی غذا و کالسکه و تخت بی استفاده می مونه. اما خونواده شوهرم پرش کردن و یه دعوای حسابی کردیم. شوهرم خودش تخت و کریکات گرفت اصلا هم استفاده نمیشه. تخت به نظرم دو سالگی به بعد خوبه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel