2777
2789
عنوان

خانوما و آقایون عزیز

101 بازدید | 12 پست

کسی ادکلن یا عطر مشترک میشناسه بهم معرفی کنه؟البته قیمتش هم بالانباشه ها

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز

ادکلن خوب زیر ۳۵۰ پیدا نمیشه دیگه

ساو فرگرنس 

ورساچه 

لاکچریوز

پگاسوز

و...

اینا حدود ۳۸۰

کم تر از این فقط نایس های اسکلاره هست که ایرانیه بدرد نمیخوره ۱۸۰ اینا قیمتش.

و یا ادکلن فیک که ۱۰۰ تومان.

تستر های بازار هم همه فیک هست.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
اینا مشترک هستن مهربون؟

بله

مهربون هم خودتونید.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
ببخشید اینا کدومش خنکه ؟

ساو فرگرنس

ساواچ روینا 

دانیل ابی و قرمز و قهوه ای 

بوگاتی بلک.

اینا سرد.

ساو از شرکت فرگرنس عالیه.