2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مبل شویی بیان خونت بشورن اگه مبلت از این گرونا هست... 

میتونی شامپو تخم مرغی بریزی داخل اب بهم بزنی کف کنه کفش بکشی روی مبلبعد با لبه چاقو بر داری کف رو بعدم روش با دور تند جا رو برقی بکش یکم اب موندش جمع کنه. بعدشم از راه دور روش سشوار بگیر... اول هم یه جا تست کن ک روی مبلت لک نمونه

من از هرکی شنیدم شامپو فرش استفاده کرده ، باعث شده مبل زودتر کثیف شه  ، نمیدونم چه حکمتی بید

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

مبلای من مخمل سفید هستن یه سری زنگ زدم اومد تو‌خونه شست که خیلی تمیز شد 

یه سری که خیلی خیلی هم کثیف بود با سیف قرمز شستم که عالی شد. البته اصلا سیف رو مستقیم اسپری نکن رو پارچه مبل حتما با آب رقیق بشه و قبلش یه تیکه از مبل رو که تو دید نیست امتحان کن و اینکه دستان توانمند همسر رو طلب میکنه 

عزیزم مبلای من شیری رنگه زود کثیف میشه مایع لباسشویی یا پودر لباسشویی بریز تو آب گرم قشنگ کف کنه بعد با تور پرده یا لباس یا پنجره قشنگ کف رو بزن به مبلا  محکم  بکش روش تور آب رو نمیگیره فقط کف روش میمونه خودتم فشارش بده اب نداشته باشه بذار یکی دو ساعت هوا بخوره 

منتظر اتفاقات خوبم