2777
2789

سلام حالتون ان شاءالله خوب باشه ⁦❤️⁩

من رشتم تجربیه و سال آخرم 

می‌خوام کنکور انسانی بدم و می‌خوام دانشگاه فرهنگیان ادبیات بخونم (دبیر ادبیات)

بنظرتون چقدر وقت بذارم برای خوندن کنکوری ؟ چه کتابایی بیشتر و چه کتاب تستی پیشنهاد میکنید ؟؟

نمیتونم ب هردو برسم هم برا مدرسه تجربی بخونم هم کنکوری انسانی 😢😓🤦 چه کنم ؟؟؟ بنظرتون میرسم 

چجوری بخونم و تست بزنم چی از همه مهم تره ؟

✨دختری از جنس آفتاب✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو نکن از تجربیم رتبه های بالایی میگیره فرهنگیان اگه خدای نکرده نشد بعد بیا کنکور انسانی بده

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
بیشتر وقتت رو بزار برای تست زدن تا خوندن  و سعی کن هر روز تست زیاد بزنی تست زدن خیلی بیشتر کمک ...

😍رتبه ۳۰۰ی؟

آخه چه درسایی بیشتر چه کتابا و جزوه هایی پیشنهاد میکنید ؟؟ بعد من اگ نخونم ک نمیتونم تست بزنم چون سه سال تجربی خوندم اصلا انسانی نخوندم🤦 

✨دختری از جنس آفتاب✨
فک نکنم بشه تجربی ک حداقل نمره رو باید بگیری  انسانی ام ک خودش سخت هست

انسانی برام خیلی راحت تره 

تجربی ام مطمئنم قبول نمیشم چون وقت نداشتم اصلا برا همین می‌خوام پیش دستی کنم 

✨دختری از جنس آفتاب✨
این کارو نکن از تجربیم رتبه های بالایی میگیره فرهنگیان اگه خدای نکرده نشد بعد بیا کنکور انسانی بده

آخه تربیت معلم و غیره تجربی رو دوسندارم 

کلا آمادگی کنکور تجربی ندارم 😢

✨دختری از جنس آفتاب✨
آخه تربیت معلم و غیره تجربی رو دوسندارم  کلا آمادگی کنکور تجربی ندارم 😢

الان اماده ایی برای اینکه دروس سه سال انسانیو به صورت تستی یاد بگیری؟

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂
😍رتبه ۳۰۰ی؟ آخه چه درسایی بیشتر چه کتابا و جزوه هایی پیشنهاد میکنید ؟؟ بعد من اگ نخونم ک نمیتونم ت ...

الان نظام جدید رو خیلی در جریان نیستم چه کتاب تستایی خوبن 

ولی ۴ سال پیش من از انتشارات مشاوارن استفاده میکردم 

فلسفه و روانشناسی   مشاوران

خیلی سبز هم خوب بود 

یه توصیه که باز خودت بیشتر تحقیق کن این که زیاد روی فاقیه و عروض مانور نده احتمال زیاد نمیتونی تستاش رو بزنی به جاش توی بقیه موارد جبرانش کن 

البته اینم بگم فاقیه عروض تاثیر زیادی تو کنکور داره ها 

ولی من از جاهای دیگه جبرانش کردم