بچه ها کسیو میشناسین پدر مادرشو نفرین کرده باشه جواب گرفته باشه؟؟ من ازین کار خوشم نمیاد اما واقعا از دست بابام اذیت میشم یه روز نفرین کردم طوریش بشه دیگه اذیتم نکنه (چون هرموقع مریض بشه دست از اذیت کردن و سخت گیریاش برمیداره) و واقعا ۲ روز بعد به مدت ۴،۵ روز کارش به دکترو ام آر ای رسید که دکترا با تعجب گفتن سالمی و عجیبه این حالتت و وااقعا حالش بد شده بود ، به نظرتون نفرین من بوده؟ هرچند من مطمئنم به خاطر من بوده..
فقط میخوام بدونم تو خودتون یا اطرافیانتون تجربه ی این مدلی داشتین یا نه
من یه بار واسه یکی اه کشیدم چنان بلایی سرم اومد که تو عمرم ندیده بودم اشتباه میکردم اون چیزی که فکر میکردم نبود از اون موقع تصمیم گرفتم همه رو ببخشم حتی وقتایی که حق با منه
اره نفرین کردم گرفته.ولی چه فایده ناراحتی روی ناراحتی هست .تف سربالاست.هرچی باشه پدرمادرن اخرش ناراحتیمون بیشتر میشه و یه عذاب وجدانم میاد روش .بگذر بسپار به خدا
من کلا به نفرینو این چیزا اعتقادی ندارم و زبونم نمیچرخه به این حرفا
منتها دلم اگر از کسی واقعا بگیره یه اتفاقی براش میوفته چن نفر ازم حلالیت خواستن مثلا گفتن اونروز بهت اینجوری گفتیم تو سکوت کردی ولی دوساعت بعدش دقیقا تو جایگاهت قرار گرفتیم
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
بضی پیرزنا بیخودی غرغروان. من سقط کردم فرداش داشتم میرفتم دکتر خیلی اوضاع روحی داغونی داشتم تو ی دنیای دیگه بودم ی پیرزنه اومد جلوم فقیر بود من متوجهش نشدم مسیرمو کج کردم فقط یهو دیدم داره سر صدا میکنه و نفررررررررین بعد گف انشالله درد بی درمون بهت بخوره 😕😐 واقعنم خورد 😒 بعد از سقط پریودم نامنظمه هزارتا ازمایش رفتم همش نرماله ولی اینقد اذیت میشم سر ی پریود شدن...