2777
2789

سلام دوستان خانواده همسرم یه پسربچه یتیم میشه تو فامیلاشون و هر خانواده ای از اقوام اونو چند روز خونشون نگه میذاشتن تا اینکه نوبت به پدرشوهرم میرسه اینا دیگه نگه میدارن و پیش اینا بزرگ شده همه مخارجش دادن همه کار براش کردن و همسرم همیشه تعریف میکنه میگه برا اون میخریدن برا من نمیخریدن چون خوشکله و قد بلند و هیکلی شده ولی شوهرم مثل پسر۱۴ساله اس قیافه اش کوچیک و لاغر و قد کوتاه ،الان بزرگ شده زن گرفته کار خوبم یکی از همین اقوام براش پارتی شد رفته و کلی پول درمیاره ،  حالا شوهر من کارگره و کارش خیلی سخته و بیماری سختی هم داره  چند تا بیماری داره ما تو زیر زمین اجاره ای  زندگی می‌کنیم پدرشوهرم وضعش خیلی خوبه هیچ کمکی به ما نکرد ولی الان یه آپارتمان خریده غیر از اون خونه ای که توش میشینه ،خالیه خیلی هم گرون خریده زده به اسم مادرشوهرم ،بعد شوهرم بهشون گفت ما بریم تو آپارتمان بشینیم یکم دست و بالم باز بشه خودم خونه بخرم پا میشم یهو مادرش گفت نخیییر اونجا برا رضا هست (همون پسر که آوردن بزرگ کردن) خیلی دلم گرفته و ناراحتم دیشبم تو مهمونی مادرشوهرم گفت زن رضا خیلی خوبه خیلی ساده اس و با اخلاق یه جوری انگار زدش تو سر من کلا دلم از دستشون خونه اگه شوهرم مریض نبود اصلا ناراحت نمیشدم میگفتم خودش کار میکنه ولی متاسفانه....😭 بنظرتون من باید چیکار کنم ،همسرمم نمیذاره برم کار کنم ،میگه فقط تو خونه ،اخه تو خونه چه کاری میشه کرد که پول دربیارم کمک شوهرم بتونیم وام بگیریم خونه ‌پنجاه متری بخریم الانم که خیلی گرون شده ،در ضمن خانواده شوهرم خیلی از من بدشون میاد و چندین بارم تو عقد باهام دعوا و ...داشتن میگم نکنه بخاطر منه به شوهرم چیزی نمیدن ؟ چون زن رضا رو خودشون انتخاب کردن و هی میگن کم حرفه خوشگله و ساده و ...

وا یه بررسی کن انگار شوهر تو رو از سرراه اوردن😐😐

گفتن به بچه یتیم محبت کنین ولی اینا عن خوبی کردنو دراوردن دیگه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع از دیگران نداشته باش..بعضیا سوراخ دعا رو گم میکنن..الان فکر میکنن کار خیر میکنن در حالیکه نفرین پسرش پشت سرشونه

بسان رود که در نشیب دره سر به سنگ ميزند رونده باش ... اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش.

وای آفرین به پدر شوهر و مادرشوعرت که به یه بچه یتیم بیشتر از بچه خودشون رسیدن و بزرگش کردن !!!!

واقعا آخرت رو برای خودشون خریدن !!!معلومه که دل بزرگی دارن و ادمای خوبی هستن که به یه یتیم بیشتر از بچه خودشون میرسن 

شما هم به یه بچه یتیم حسودی نکن !!!!!اگه به جایی رسیده خودش هم حتما خواسته !!!تلاش خودش هم بوده !!!

از کسی توقع نداشته باش لطفا،،،،خب خودت هم داری میگی از تو خوششون نمیاد بی تاثیر نیست دیگه !!!!

خب یه کاری میکردی که تو دلشون جا باز کنی مثل زن رضا ،،،،،حتما اذیتشون کردی دیگه 

بی عرضگی شوهرته ببخشیدالبته

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
دلم سوخت ادم حس میکنه دور از جون اون اقا پسری که یتیم شدن شوهرته😞

دقیقا به شوهرم همین حرفو زدم از دیروز قهر کرده من تو شهر غریبم هیچکس اینجا جز شوهرم ندارم خیلی طرفدار خانوادشه میبینه دارن در حقش بدی میکنن ولی بهم میگه تو بدی خانوادم ماهن تو اخلاق نداری 

کاری از دستت برنمیاد‌ . من باشم فقط ازشون فاصله میگیرم و منم براشون کاری نمیکنم

من میخوام فاصله بگیرم شوهرم نمیذاره از خانوادم دورم شوهرمم خیلی وابسته به خانوادش قبول نمیکنه خانوادش در حقش بدی میکنن