2777
2789

مهندسی شهرسازی ک کار نداره 

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشتم تجربیه ولی با سوابق تحصیلی میخواستم برم اینو  چون ریاضی رو خیلی دوس دارم

حتما قبلش برو با دانشجوهای این رشته صحبت کن منم عاشق هندسه بودم رفتم معماری ولی اونجوری ک فک میکردم نبود شهرسازی تقریبا شبیه معماریه.بازم برو از نزدیک ببین کتاباشونو درسها و صحبت کن بعد انتخاب کن 

حتما قبلش برو با دانشجوهای این رشته صحبت کن منم عاشق هندسه بودم رفتم معماری ولی اونجوری ک فک میکردم ...

مرررسی😙 خودم بین این و حسابداری مونده بودم همیشه دوس داشتم برم تو بانک کار کنم ولی از طرفی همه میگن حسابداری ام انقد زیاد شده کار نیس واسش !

مرررسی😙 خودم بین این و حسابداری مونده بودم همیشه دوس داشتم برم تو بانک کار کنم ولی از طرفی همه میگن ...

هم مشاوره برو هم از دانشجوها بپرس هم کسانی ک تازگی فارغ التحصیل شدن .حسابداری لیسانسش واس استخدامی خوبه ولی واقعا هم زیاده .باید ببینی عاشق چه رشته ای اونو بخون ک ادامه هم بدی .اگ فقط با حساب کتاب بری جلو مث من میشی زمان کنکورم همه گفتن معماری رو بورسه رفتم دوسال بعد داغونترین و شلوغ‌ترین رشته بودیم بچه ها خیلیا انصراف دادن بعدا الان یکم بازارش بهترشده .پس حتما دنبال علاقه ات برو