2777
2789
عنوان

عادت های خوبی که دارین...

1015 بازدید | 78 پست

عادت های خوبی که دارین،یا تو اطرافیانتون دیدین بگین

یا حتی عادت هایی که دوس دارین داشته باشین بگین 

میگن یه کار رو اگه ۴۰ روز انجامش بدی تبدیل به عادت میشه و دیگه انجام دادنش سخت نیست

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم

فکنم اینکه گریع نمیکنم 

کاربری 4 تورو خدا لغوم نکن نی نی یار به خدا قول میدم حرف گوش کن بشم میدونی چیه رفیق اگه قرار بود خدا غیرممکنی برات بزاره اونو برات ارزو نمیکرد توی دلت که با سعی خودت ممکنش کنی 🙋🙋🙋منو شوهر جانو زندگی زیباترین دعا الهی یکی از همین روزا بزرگترین ارزوتون براورده بشه همون غیر ممکنه که میگفتید یعنی میشه هرشب برای یه تعدادی سوره ی قدر میخونم هرکی دلش خواست بیاد بگه براش بخونم راسی اگه نیومدم یا دیر اومدم بدونید شلوغم پس ناراحت نشید جواب ندادم مرسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همیشه قبل خواب یه لباس تمیز میپوشم و موهامو شونه میکنم + مسواک  . عطر و ادکلن میزنم حتما یه رژ ملایمم میکشم ☺️

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

من خودم مثلا از دستکش پوشیدن موقع ظرف شستن فراری بودم،خیلی سختم بود

اما الان یه دو ماهی میشه عادت کردم می پوشم،واقعا پوست دستم خیلی بهتر شده

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
همیشه قبل خواب یه لباس تمیز میپوشم و موهامو شونه میکنم + مسواک  . عطر و ادکلن میزنم حتما یه رژ ...

منم... شوهرم میگه مراسم قبل خواب داری😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

وقتی به کسی میرسم هیچوقت نمیپرسم کجا میری یا کجا بودی چون خودم بدم میاد کسی بپرسه. تو کار دیگران دخالت نمیکنم مگه اینکه واقعا لازم باشه. شخصی ها زیادن اینها جنبه عمومی داشت بیشتر  😊

لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.

من خیلی مستقلم وبراانجام دادن یا انتخاب کردن خودمم تصمیم میگیرم مامان وبابام ازاول خودشون اینجوری بارم اوردن که وابسته نباشم

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی
عزیزم عاشق امضات شدم👌👌👌👌👌

فداتشم عزیزدلم 😍😍😍😍😍😁🙂

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

من خیلی شوهرمو بوس میکنم 😍😍روزی 30، 40 بار

برای همین خیلی وابستمه، وقتی باهاش سنگین میشم دلش برای بوسام تنگ میشه 

عادتمه از رو سیاست نیست اصلا

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️