2777
2789

من و همسرم همه چی همو میدونیم و برای هم گفتیم.همیشه هم درباره گذشتمون باهم راحت صحبت میکنیم و هیچوقت ازین قضیه ها سواستفاده نکردیم برای کوبیدن هم.

تودوران مجردی هجسرم با یه دختری دوست بوده در حد پیام و زنگ(چون کلا همسرم مجردی خجالتی بود و این قضیه هم اتفاقی براش پیش اومده بود)

یبار دیدم این خانومه به همسرم تو تلگرام پیام حال احوال داده و همسرم هم جواب داده و گفته ازدواج کردم و خیلی راضیم.گفتم دیگه خوشم نمیاد باهاش حرف بزنی.

بازم بعد بچه دار شدن استوری همسرمو دیده بود و اومده بود تبریک گفته بود

الانم استوری همسرمو از گوشیش چک کردم دیدم این دختره هم دیده(خودم شمارشو به اسم مزاحم ذخیره کردم تا بدونم اونه)

شما جای من باشید چیکار میکنید؟شمارشو تو گوشی خودم ذخیره کردم خیلی دلم میخاد بهش پیام بدم و منطقی بگم کارت درست نیست

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.