خوب زود بوده برای سونو چرا اینقدر زود سونو دادی که استرس بگیری. منم تو هفته ششم هستم و دکتر برای هفته آینده تاریخ سونو داد. همون روند رشد بتا رو دید و گفت خوبه برو دو هفته دیگه بیا سونو. به نظرم الکی به خودت استرس نده و تند تند هم سونو نرو.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فکر پوچ بودن از ذهنم بیرون نمیره بخاطر لکه بینی رفتم اونم خیلی کمه و سه روز ندارم یه روز دوسه قطره د ...
انشالله که سالم و سلامته. اومل کن به خدا خودش واست نگهش میداره. فکر منفی هم نکن. لکه بینی چند روز داشتید و چه تاریخهایی بود؟ تو تاریخهای سیکل پریودتون نبود؟
انشالله که سالم و سلامته. اومل کن به خدا خودش واست نگهش میداره. فکر منفی هم نکن. لکه بینی چند روز دا ...
یه بار5روزداشتم 6روزقطع شدبعددوروز داشتم سه روز قطع شد دوباره امروز دولکه دیدم همش دولکه ایناس این نیس برم روسشوی ببخشید لکه بیوفته یاخون باشه فقط قهوه ای.والا نمیدونم چ تاریخی روزو شبم از دستم در رفته
یه بار5روزداشتم 6روزقطع شدبعددوروز داشتم سه روز قطع شد دوباره امروز دولکه دیدم همش دولکه ایناس این ن ...
ببین ترشحات تو بارداری زیاد میشه و رنگش برای افراد مختلف فرق میکنه. دکترت برای لکه بینی دارو داد بهت؟ استرس داشتن طبیعیه. منم گاهی بهش فکر میکنم ولی بجاش به خودت بگو مطمینم حالش خوبه و به خودت و تغذیه ات حسابی برس. این روزها واسه بچه ات خیلی مهمه. بذار با انرژی و ارامش رشد کنه.