2777
2789
عنوان

خانمهای باردار لطفا کمکم کنید

149 بازدید | 24 پست

سلام خانمها هفته نه بارداری هستم از دیشب تا حالا هر از گاهی زیردلم سمت راست یهو سفت و دردناک میشه البته چند روزی هست که همون ناحیه اندازه یه گردو یا کمی بزرگتر انگار ورم داره نمیدونم بچه اونجا هست که ورم داره یا نه.

تو رو خدا کمکم کنید من دوتا سقط داشتم خیلی میترسم کسی تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه. راستش اسباب کشی دارم نمیتونم برم دکتر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم هفته نهم هستم دکتر گفت طبیعیه برای منم بعضی وقتا سمت چپم یکم ورم داره بعضی وقتا میره وسط عادیه نگران نباش منم درد دارم یکم بخاطر کشش رحمه

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍

عادیه پیش میاد اوایل بارداری چیز سنگین برنداری تو اسباب کشی

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
عزیزم منم هفته نهم هستم دکتر گفت طبیعیه برای منم بعضی وقتا سمت چپم یکم ورم داره بعضی وقتا میره وسط ع ...

خدا کنه واسه منم مشکلی نباشه خیلی میترسم اون هفته رفتم سونو گفت همه چیزش خوبه اما این دردها تازه شروع شده

دراز بکش و استراحت کن ، من اون هفته ها کلا دراز بودم چون بلند میشدم یا می نشستم زیر دلم سفت میشد میگرف و درد  میکرد ، درد خیلی شدید و لک بینی خطرناکه ک باید بری دکتر دردایی ک با استراحت خوب یا آروم میشن مشکلی ندارن 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
خدا کنه واسه منم مشکلی نباشه خیلی میترسم اون هفته رفتم سونو گفت همه چیزش خوبه اما این دردها تازه شرو ...

دقیقا منم رفتم همه چیز خوب بود خداروشکر تازه سه چهار روزه درد دارم ک طبیعیه اصلا نگران نباش

یکی توی دلمه😍فرق داره با همه😍