2777
2789

اول بگم لعنت به دلرحمی و ساده لوحی خودم که دلم به حالشون سوخت و خونمو که مشتری دست به نقد داشت دادم به اینا چون التماس کردنو دلم ریش شد

قضیه مفصله که با چه شیوه ای اومدن جلو و مظلوم نمایی دروردن و مارو خر کردن 

تا سند زده شد از ما شکایت کردن و نصف شب زنه پیام داد خونه مو خالی کنید وگرنه میندازمتون بیرون!!

پول رهن خونه دستشونه اما جز یه شاهد و پیاماشون هیچ مدرک و قولنامه ای نداریم

چون قرار بوده بعد سند زنی برن با شوهرم بنگاه که اجاره بنویسن برای ۹ ماه که ما بشیم مستجرشون

اما تا از محضر میان بیرون میزاره میره

و چند روز بعد شکایت کردن حکم تخلیه گرفتن

الانم ما عجله ای رفتیم جای دیگه و خونه رو تخلیه کردیم اما پول مارو نمیدن و میگن الان نداریم

خدا لعنتشون کنه 

الان شکایت کنیم محکوم میشه یا نه؟

خسارت یا چمیدونم دیر کرد این مدت پولی که دستشون میشه چی میشه 

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفاً به لر ها توهین نکنید همه جا بد و خوب هست ... اسی با شما نیستما

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

لازم نبود محلیتشو بگی

خییییلی اذیتم کردن میخوای اسکرین پیامای زنه رو ببینی

۹۹/۹/۹خونه ای که دوست دارمو خریدم.برای براورده شدن ارزوم یه اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم میفرستید ⚘
از دست لرا داغم فقط همین.مخصوصا زناشون.به هرکسم بر میخوره بخوره

چرا گلم

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 
من از طرف همه لرستانی ها معذرت میخوام😑

من عییین خواهر برادر نداشته خودم محبتشون کردم اون شب بچه کوچیکشو بردم رو تخت بچم پتو انداختم سردش نشه به زنه گفتم فک میکنم خواهرمی و...

ولی قلبم گرفت که بی دلیل شکایت کردن برا تخلیه