2777
2789

توگوگل بزن میاره واسه من براساس اوناهمش پسره ولی من دخترمیدوس😍😍

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر داشتم عاشق ترشی و شوری بودم اون موقع گوجه سبز بود من با نمک فراوون میخوردم 

یا کیوی سفت و با نمک میخوردم آلوچه جنگلی میخوردم همش تمرهندی 

قیافمم خوشگل شده بودم بسکه شوری خوردم فشار خون گرفتم ورمم زیاد کرده بودم 

دختر دارم 🤩

خداحفظش کنه.میگن توپسرحالت تهوع نداری پاهات سرده سینه راستت بزرگتره.رنگ ادرارتیرس ویارشوروترش داری اینارونوشته

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
خداحفظش کنه.میگن توپسرحالت تهوع نداری پاهات سرده سینه راستت بزرگتره.رنگ ادرارتیرس ویارشوروترش داری ا ...

من بچم پسره تو بارداری خیلی تهوع شدید داشتم هم صبح چشامو باز میکردم باید یه قرص دیمترون میخوردم وگرنه که تا شب داغون بودم 

خداحفظش کنه.میگن توپسرحالت تهوع نداری پاهات سرده سینه راستت بزرگتره.رنگ ادرارتیرس ویارشوروترش داری ا ...

من ایناعلائممه  ولی تهوع خیلی داشتم نمیدونم جنسیت رو

مامانِ🤰آوینا🤱😍لحظه موعود👈۱فروردین۱۴۰۰😍🤎
من ایناعلائممه  ولی تهوع خیلی داشتم نمیدونم جنسیت رو

توغربالگری نگفتن؟

سلام 😍😍 سلام 🌸🌸

اونایی که میخوان مادرنمونه بشن بهترین برنامه واستون پیشنهاد میکنم که متناسب سن وسال بچه _البوم رشد _نمودار رشد_ پیام مشاور_تبادل نظر بامادران هم سن وسال کودکتون _من خودم عضوم پیشنهاد میکنم شماهم عضو بشید میتونید از لینک زیر دانلود کنید👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

https://gahvare.net/i/5f93e0df0daf1

ن این سونو ک من رفتم ب هیچکس نمیگه جنسیت رو

وای من میمیرم ازکنجکاوی