2777
2789
عنوان

وای بخدا ابروم رفت پیش مادرشوهرم

931 بازدید | 44 پست

زنگ زد مادرشوهرم بعد من گفتم فلانی یعنی شوهرم رفته دندونپزشکی بعد گفت اره دیروز اومد اینجا از حیاط ی چیزی برداره گفتم بیا صبونه بخور گفت دندونم درد میکنه

بخدا من اینو شنیدم دقیقا

بعد شوهرم که اومد گفتم اره اینجوری گفت مامانت چرا من هرچی میگم چخبر اصن نمیگی اونجا رفتمو اینا بعدشم تو دندونت مگه درد میکرد

گفت من اصن دیروز اونجا نرفتمو عموم رفته بوده اونجا قرص مسکن گرفته بوده 

یهو گوشیشو برداشت ز زد به مامانش رو اسپیکر زد که من کعی دیروز اونجا بودم مامانشم بنده خدا گفت نه عمو اینجا اومده بود قرص مسکن گرفت

منم گفتم بخدا زنگ بزنی دیگه نه من نه تو دیگه اسممو نیار ولی زنگ زد بار اول اینجوری بحث میکنیم

الانم قهرکردم اومد تو اتاق گفتم زنگ میزنم بابام بیاد دنبالم میرم

اما زنگ نزدم

وای ابروم جلوی مادرشوهرم رفت حالا چه فکری پیش خودش میکنه راجع بهم😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرفتم😕

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

اسی چند سالته؟بااین گیردادنا فقط ادم خودشو از چشم بقیه میندازه زندگیرو سخت نگیر

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

شمام از در دیگه ای وارد شو

با ملایمت میگفتی منم دلم برا مامانت تنگ شده

کاش دیروز که رفته بودی منم با خودت میبردی

میدیدمش

ولی خب بنده خدا مامان گفت به خاطر دندون درد فقط مسکن گرفتی

بعد اگه حاشا کرد کشش نمیدادی

میگفتی حتما اشتباه شنیدم

«یا حیُ یا قیوم»