2777
2789
عنوان

کلافگی

78 بازدید | 15 پست

سلام بچه من چندروزه خیلی کلافم اصن شوق هیچی ندارم ب خودنو خونه زندگیم نمیرسم فقط نهار میپزم یا شام همین 

حتی دوروزه جارو نزدم خونرو 

حس رخوت دارم نمیدونم چمه اصن انگیزه ندارم

پریودی؟

با شوهرت بحثت شده؟

زندگی برات یک نواخته؟

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ چیز خاصی نشده  همه چی طبق رواله  نمیدونم چم شده ی حس خلا دارم اصن انگار حس هیچ کاری ...

من حقوق دانم. کلا گاهی زندگی تکراری میشه. برا اینکه از یکنواختی در بیاد باس کارای جدید بکنی

امیر علی هستم

پریودی؟ با شوهرت بحثت شده؟ زندگی برات یک نواخته؟

پریود نشدم هنوز ولی در شرفم 

ن با شوهرم حرفم نشده 

دوسدارم برم سرکار یکاری بکنم 

قرار بود لباس فروشی بزنم اما نمی ارزه 

کاش یکار اینترنتی بود انجام میدادم 

اصن یمدل ناجوریمچندشبم هست نمیتونم بخابم 

پریود نشدم هنوز ولی در شرفم  ن با شوهرم حرفم نشده  دوسدارم برم سرکار یکاری بکنم  ق ...

کلا مثله منی منم همه این درگیری هارو دارم مغزم داره منفجر میشه لباس فروشی برای دیگران اینترنتی؟

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
من حقوق دانم. کلا گاهی زندگی تکراری میشه. برا اینکه از یکنواختی در بیاد باس کارای جدید بکنی امیر عل ...

دقیقا دنبال همین کار جدیدم اما پیدا نمیکنم 

استعدادم فوق العاده هست اما هیچ کاری ب دلم نمیشینه حتی برای اموزش 

یجوری شدم اصن نمیدونم چمه

همش ب مشکلاتی ک وجود ندارن فکر میکنم  

حس میکنم حقم تو زندگی پایمال شده 

هرچند الان دقیقا همون جایی ام ک دلم میخاست باشم 

دقیقا دنبال همین کار جدیدم اما پیدا نمیکنم  استعدادم فوق العاده هست اما هیچ کاری ب دلم نمیشینه ...

ببین اینطوری فک نکن

تو فقط یکم تنوع نیاز داری میتونی از رفتن به باشگاه و دورهمی با دوستات شروع کنی

کلا مثله منی منم همه این درگیری هارو دارم مغزم داره منفجر میشه لباس فروشی برای دیگران اینترنتی؟

ن واس خودم اول میخاسنم برم لبا سبیارم مغازه داریم خالیه لباس فروشی بزنم اما تحقیق کردیم با شوهرم دیدیم اینجا نمیخوره 

سرمایمم خرج چیز دیگه ای شد 

الان ب لباس فروشی واس دیگری ام راضی ام ب حقوقش فکر نمیکنم فقط مشغول شم 

دیشب با ی خانم آرایشگری صحبت کردم سمدت برم پیشش کلاس اینا 

ولی الان پشیمونم باب دلم نیست انگار

ببین اینطوری فک نکن تو فقط یکم تنوع نیاز داری میتونی از رفتن به باشگاه و دورهمی با دوستات شروع کنی

دقیقا نمیدونم این تنوع چیه 

باشگاه ها بستن 

دورهمی هم خوب دیشب بودم 

ا۱ن خوش نگذشت 

کاش کرونا نبود میرفتیم مسافرت 

ازوقتی  کرونا اومده یه سفر درست درمون نرفتیم

ن واس خودم اول میخاسنم برم لبا سبیارم مغازه داریم خالیه لباس فروشی بزنم اما تحقیق کردیم با شوهرم دید ...

چرا خوب برو کار تتو یاد بگیر عالیه من خودم ناخن کارم ولی بخاطره پسرم نمیتونم برم بچست ولی جفتش عالیه

چرا خوب برو کار تتو یاد بگیر عالیه من خودم ناخن کارم ولی بخاطره پسرم نمیتونم برم بچست ولی جفتش عالیه

یسوال 

من ناخنم هوا نکشیده ترمیمم تازه رفتم کاشتم کریستالیه 

ولی چندروزه گاهی اوقات ی انگشتم میسوزه 

شما میدونین چرا