2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباه کردم ؟!!

193 بازدید | 15 پست

من همیشه قورمه سبزی م خوب بوده 

این بار اومدم اندازه ی نصف پارچ آب قلم ِ میکس شده ریختم توش به جای آب یکی از خانمای اینجا اینو گفته بود و تعریف داده بود که آره خیلی خوشمزه میشه و اینا ... 

الان بار گذاشتم که تا یعنی ظهر بپزه 

با گوشت گوسفند که یه کمی هم اون چربه 

سبزی ش رو هم مثه همیشه خیلی سرخ کردم سیاه

فقط الان موندم خیلی چرب شده شبیه آب دنبه! 

چه کار کنم ؟ به نظرتون آب قلم اشتباه بود ؟! 

خراب میشه غذام ؟ کسی تجربه کرده ؟ 

روغن روش رو بگیر

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خدا رو شکر مهمونی نیست خودمونیم تجربه شد برام دیگه اندازه بریزم  از کسی اینجا شنیدم گفتم ب ...

اره بد ک نمیشه ولی چرب میشه ولی هر سری دو تا تیکه بنداز بسه واسه من هم مزه میگیره هم چرب نمیشه