2777
2789
عنوان

متنفرم از این جملات

549 بازدید | 62 پست

زنی که خرج داره ارج داره

مرد باید حسابی خرج زنش کنه 

مگه ما زنا خودمون توان پول در آوردن رو نداریم!؟

چرا از دید بعضیا ، پول کشیدن از مرد ها  زرنگ بازیه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

خب ندارن بعضی از زنا 

وختی شرایط نی ی کار مناسب نی 

زن کجا کار کنه؟ 

همه چی ک شعاری حرفیدن نی ک

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول کشیدن نه ولی منم بعد 10 سال زندگی فهمیدم که این جمله درسته و همیشه مستقل بودن خوب نیستش

افربن منم با ۱۰سال تجربه مث شما

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
خب ندارن بعضی از زنا  وختی شرایط نی ی کار مناسب نی  زن کجا کار کنه؟  همه چی ک شعار ...

خیلی کارها هست که میشه ازشون کسب درامد کرد

خیلیا با مهارت خودشون یه کسب و کار راه انداختن

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟