2777
2789
عنوان

یه توصیه!

100 بازدید | 9 پست

بیا یه توصیه برای دیگران بنویس و برو.  

دوستای باتجربه ات رو هم تگ کن.

اول خودم: این هفته یاد گرفتم اخلاق آدم ها میتونه توی 24 ساعت از این رو به اون رو بشه

پس نه به خشم افراد زیاد از حد توجه کن 

نه به مهربونیشون  

من آدم مهربونی هستم..قبل دعوا ازم بپرس، شاید منظورم رو اشتباه متوجه شده بودی😄✋

یه توصیه هیچوقت به عنوان تاپیک های نی نی سایت اعتماد نکنین 😐😑😑

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏هیچوقت آدما رو از روی ظاهر قضاوت نکنید خیلیا پشتِ چهره ی معصومشون ذاتِ کثیف و خرابشون پنهان شده...

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

۱.از کسی انتظار نداشه باش چون همش غصه میخوری

۲. ادما اون چیزی که نشون میدن نیستن پشت یه نقاب قایمن

۳.مثبت باشی همیشه اتفاقای خوب برات میفته🥰

سلامتی عشقم که وقتی دل بست... درو روی همه بست☺عه درو رو منم بستo_o درو باز کن خره منم عجبا:/😐 بابا منم وا کن عجب احمقیه:)) شما برید ببینم این چه مرگشه😒

تو عقد رابطه نداشته باشید 

حق طلاق بگیرید حتی اگه شده مهریه نگیرید ولی تمام حق و حقوق هارو بگیرید 

توی زندگی مشترک همیشه رودروایسی داشته باشید و حرمت هارو نشکنید 

شوهر شما حق نداره برای شما تعیین تکلیف کنه که کجا برید چی بپوشید ، اون فقط میتونه نظر و پیشنهاد بده . همیشه یادتون باشه تصمیم گیرنده اول و اخر مورد های شخصی خودتون هستید

بیش از حد محبت و لطف نکنید ، چون اگه از حد بگذره کسی اون کار شما رو لطف نمیبینه ، وظیفه میبینه و توقع میکنه 

همیشه از خدا بخواه ک آدماشو برات گلچین کنه

اونوقت اگه کسی هم به هر صورتی از زندگیت رف مطمئنی که آدم خوبی برای زندگی تو نبوده

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه