2777
2789
عنوان

خیانت برای بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 32 پست
حالم خیلی بده میدونی حس بدی دارم من دوسش داشتم خمیشه هیچیش کم نبوده هیچوقت چرااااا اخه😭😭😭😭

عزیزم طبیعیه چه زن چه مرد 

حتی یه‌ادم هرزه خاین ، وقتی عدم تعهد از طرفش ببینه بهم میریزه 

ولی زمان بده و عجولانه تصمیم نگیر 

فردا هم پاشو برو خونت و البته مشاور هم برو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون چیه برم خونه و وسایلم و شناسنامه و اینا رو بردارم و بیام بی خبر برم 

به نظر من خانواده تون رو حتما در جریان بزارید. با خانواده برید برای آوردن همین وسایل. تصمیمت جدیه؟ 

من یه بار خیانت دیدم ولی در حد چت نبود. بدترین بلایی بود که سرم اومد. ولی توی دادگاه بخشیدمش و برگشتم. کاش همون موقع رفته بودم

به نظر من خانواده تون رو حتما در جریان بزارید. با خانواده برید برای آوردن همین وسایل. تصمیمت جدیه؟&n ...

نمیدونم ته دلم میگم اگه خر شدم و خواستم ببخشم اگر خانوادم بفهمن طلاقم و میگیرن ولی نمیدونم چیکار کنم بد جور دو دلم 

من از عشقم گذشتم و باهاش ازدواج کردم با نداریش و بدبختیاش ساختم زن روزای نداریش بودم حالا که رو غلطک افتاده گند زد به زندگیم

فردا میرم پس ولی بیخبر میرم بهش نمیگم دارم میام

اره عزیزم برو حتما ، قهر باش حرف نزن اگه اذیتی ولی خونتو ترک نکن 

مشاور برو لازم شد با یه وکیل هم مشورت کن کامل از حقو حقوقت با‌خبر شی 

اره عزیزم برو حتما ، قهر باش حرف نزن اگه اذیتی ولی خونتو ترک نکن  مشاور برو لازم شد با یه وکیل ...

همیشه میگفت تو چرا تنها نمیری خونه مامانت اینا یه هفته بمونی پیش مامانت اینا

الهی به زجر آورترین درد دنیا مبتلا بشه زن هرزه

نمیدونم ته دلم میگم اگه خر شدم و خواستم ببخشم اگر خانوادم بفهمن طلاقم و میگیرن ولی نمیدونم چیکار کنم ...

ببین خواهر گلم حتی اگه می خوای ببخشی راحت نبخش. بزار به غلط کردن بیفته. بزار ترس از دست دادنت رو داشته باشه. من به خانواده م گفتم مهریه م گذاشتم اجرا اینقدر اومد و رفت و زنگ زد 

ببین خواهر گلم حتی اگه می خوای ببخشی راحت نبخش. بزار به غلط کردن بیفته. بزار ترس از دست دادنت رو داش ...

ممنون از راهنماییت مدرک داشتی ؟ 

چیکار کردی درخواست طلاق دادی؟ یا فقط مهرتو اجرا گذاشتی؟

ممنون از راهنماییت مدرک داشتی ؟  چیکار کردی درخواست طلاق دادی؟ یا فقط مهرتو اجرا گذاشتی؟

من دوران عقد بودم. مدرک که ببرم دادگاه نه. پیاماشو یادش رفته بود پاک کنه تو گوشیش دیدم. رفتم مهریه م گذاشتم اجرا که بیاد دادگاه طلاقم بده در واقع مهریه هم نمی خواستم فقط قصدم طلاق بود. 

شما حتما با یه وکیل خوب صحبت کن. قبل از اینکه همسرت بفهمه برو حکم توقیف اموالش رو بگیر. خونه ماشین زمین حساب بانکی هر چی داشته باشه دادگاه توقیف می کنه برای مهریه شما

من دوران عقد بودم. مدرک که ببرم دادگاه نه. پیاماشو یادش رفته بود پاک کنه تو گوشیش دیدم. رفتم مهریه م ...

مرسی از راهنمایین عزیزم 

چیزی که فعلا تو سرمه اینه که فردا برگردم و برم خونه شناسنامه و اینا رو بردارم برم خونه دوستم و برم احتمال زیاد مهریم رو اجرا بزارم واقعا از نظر روحی نمیتونم برگردم تو خونه و بمونم 

کجا باید برم اجرا بزارم تو رو خدا بگین هیچی بلد نیستم 

ببین اول برو از یه وکیل سوال کن چطوری اموالش رو توقیف کنی این جوری بهتره. اگه زرنگ باشه همسرت میره حساب بانکی و... رو خالی می کنه. برای اجرا گذاشتن مهریه باید بری دادگاه خانواده. اونجا خودشون مراحل رو بهت میگن. ان شاء الله خدا به دلت آرامش بده. قشنگ حالتو درک می کنم. یاد اون شب خودم افتادم

ببین اول برو از یه وکیل سوال کن چطوری اموالش رو توقیف کنی این جوری بهتره. اگه زرنگ باشه همسرت میره ح ...

ببخش عزیزم حال تو رو هم بد کردم ممنون که خوب راهنماییم کردی حتما با وکیل مشورت میکنم